Αρχική Life Style Σεμινάριο διακόσμησης στο Χειρο_ποιείν

Σεμινάριο διακόσμησης στο Χειρο_ποιείν

0

10982248_10153048835518260_7010518485505891020_o

Τρίτη 17 Μαρτίου, μεταφορά εικόνας σε οποιαδήποτε επιφάνεια!

Σε κάθε μας μάθημα δίνουμε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν μοτίβο από μία τεράστια ποικιλία σχεδίων.. Αυτή την φορά θα πάμε λίγο παραπέρα..

Οι μαθητές μας θα φέρουν μία εικόνα (φωτογραφία της επιλογής τους) και με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα την “μεταφέρουν” στην επιφάνειά τους!! Στο τέλος δεν θα υπάρχουν καθόλου “ίχνη” από χαρτί!

Με λίγα λόγια οι συμμετέχοντες θα μάθουν να μεταφέρουν οποιαδήποτε εικόνα σε οποιοδήποτε επιφάνεια!!
(Εμείς στο έργο του σεμιναρίου, όπως βλέπετε στις φτογραφίες, επιλέξαμε να μεταφέρουμε την εικόνα του αγαπημένου μας σκύλου!!)

Δεν θα σταματήσουμε όμως εκεί. Θα δείξουμε πως κάνουμε την παλαίωση shabby chic με τα νέα χρώματα Decor Paint Soft και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας με κρακελέ 2 συστατικών.. όλα αυτά με την καθοδήγηση της Χριστίνας στο εργαστήριο του Χειρο_ποιείν..

Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, 17:30-20:30
Κόστος συμμετοχής : 19 Ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

Μην ξεχνάτε την έκπτωση 10%  στα υλικά του σεμιναρίου, για όλους τους μαθητές μας που θέλουν να επαναλάβουν την κατασκευή στον χώρο τους..(η προσφορά ισχύει μόνο για την ημέρα του μαθήματος)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!

Στις 13 του μήνα το μαγαζάκι μας κλείνει τα 2 του χρόνια!

Με την αφορμή αυτήν θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί με όλους εσάς που μας στηρίζετε..

Για τον λόγο αυτό, στο περιθώριο του σεμιναρίου θα κόψουμε τούρτα και θα πραγματοποιήσουμε μία κλήρωση, ο νικητής της οποίας θα κερδίσει δωρεάν συμμετοχή στο επόμενό μας μάθημα που θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μήνα!!

Εδώ μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα μας!!

Προηγούμενο άρθροΚ. Δρακονταειδής: Ζήτημα αν θα αντέξει μια εβδομάδα η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου Λευκάδας