Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Ελκυστικά  χείλη

Ελκυστικά  χείλη

0

woman-person-girl-beautiful

Τα χείλη είναι ένα χαρακτηριστικό που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση του προσώπου. Τα χείλη είναι πράγματι ένα σημείο που τραβά αμέσως τα βλέμματα των άλλων.

 Βλέπουμε γύρω μας γυναίκες που τα χείλη τους εκπέμπουν μία γοητεία είτε είναι μακιγιαρισμένα είτε όχι. Αντίθετα παρατηρούμε άλλες που τα χείλη τους έχουν μία ή περισσότερες ατέλειες. Είναι δηλαδή σκασμένα, ρυτιδωμένα ή κακοσχηματισμένα και δεν ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου τους.

Γι’αυτό κάθε γυναίκα από την μικρή της ηλικία πρέπει να τα φροντίζει σωστά και να τα μακιγιάρει κατάλληλα, καθοδηγούμενη πάντα από ένα καλό επαγγελματία της αισθητικής και του μακιγιάζ. Υπάρχει η δυνατότητα οι ατέλειες ή δυσαρμονίες τους να διορθώνονται σε μεγάλο βαθμό και οι γυναίκες να αισθάνονται ικανοποίηση με το αποτέλεσμα.

Με το μακιγιάζ έχουμε βέβαια τη δυνατότητα  να πετύχουμε θαύματα, πεέπει όμως να είναι το δεύτερο βήμα μας. Τα χείλη είναι ένα χαρακτηριστικό του προσώπου πολύ ευαίσθητο, που υφίσταται βλάβες από τον ήλιο, το κρύο, το κάπνισμα, την υπερβολική εκφραστικότητα , το πέρασμα του χρόνου. Γίνονται ξερά, σκασμένα, με πετσάκια που αν τα αγγίξουμε πολλές φορές ματώνουν ή εμφανίζουν ρυτίδες στο περίγραμμα και στην γύρω τους περιοχή. Επίσης με τον καιρό χάνουν τον όγκο λόγο μείωσης της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Η προληπτική φροντίδα της περιοχής πρέπει να είναι το πρώτο βήμα της γυναίκας που θέλει να διατηρούνται τα χείλη της δροσερά και βελούδινα.

Στο ινστιτούτο μας, για μία τέτοια περιποίηση, ξεκινάμε κάνοντας απαλότατο μασάζ με ένα ήπιο απολεπιστικό που στη συνέχεια το αφαιρούμε   με νερό για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Κατόπιν απλώνουμε μία αντιοξειδωτική αμπούλα που να περιέχει για παράδειγμα έλαια αβοκάντο, χοχόμπας σιταριού και από πάνω εφαρμόζουμε μία πλούσια κρεμομάσκα. Τα χείλη θα απορροφήσουν τα θρεπτικά και υδατικά συστατικά και θα γίνουν πιο τρυφερά και θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάπλασης τους. Μετά αφαιρούμε την μάσκα με νερό και απλώνουμε μία ειδική πολυβιταμινούχο κρέμα, όχι μόνο στα χείλη αλλά και στην γύρω περιοχή. Η κρέμα αυτή πρέπει να φοριέται από την γυναίκα και στο σπίτι , δύο φορές την ημέρα και περισσότερο ανάλογα με την περίπτωση.

Πηγή: http://eleftheriakolyva.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική συγκέντρωση ιδιωτών και επιχειρηματιών ιδιοκτητών ακινήτων
Επόμενο άρθροΝεκρός σε τροχαίο, Λευκαδίτης μοτοσυκλετιστής