Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Εσείς δοκιμάσατε τις κρέμες προσώπου Korres;

Εσείς δοκιμάσατε τις κρέμες προσώπου Korres;

0

enydatikh-krema-prosopoyΗ περιποίηση και η φροντίδα του προσώπου σας είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση μιας απαλής επιδερμίδας, χωρίς σημάδια, ξηρότητα και ρυτίδες.

Για να το πετύχει αυτό κάθε γυναίκα δοκιμάζει μια πληθώρα προϊόντων, από τα οποία επιλέγει τα καλύτερα.

Η εταιρεία Korres, έχοντας προνοήσει για την κάθε επιδερμίδα ξεχωριστά, σας παρουσιάζει όλες τις εξελιγμένες φόρμουλες, μέσα από την μεγάλη ποικιλία του Pharm16.

Ποια προϊόντα Korres ψηφίστηκαν από γυναίκες σαν τα καλύτερα για την περιποίηση προσώπου;

korres-almondΤο σετ περιποίησης Korres άνθη αμυγδαλιάς (με δύο ενυδατικές κρέμες) προσφέρεται σε μία αρκετά δελεαστική τιμή. Μέσα από τις δύο ενυδατικές κρέμες, μπορείτε να απολαύσετε για πολύ καιρό τα οφέλη των πρωτεϊνών αμυγδάλου. Αποκτήστε το σετ μόνο με € 13,86!

Πρόκειται για μία ενισχυμένης ενυδάτωσης κρέμα που απορροφάται, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, βελτιστοποιώντας παράλληλα την υφή της επιδερμίδας σας.

Η Korres μαύρη πεύκη, είναι η επόμενη κρέμα που πρέπει να δοκιμάσετε για να απολαμβάνετε τα οφέλη ενός lifting μέσα από μία κρέμα. Αν θέλετε την μέγιστη αποτελεσματικότητα, όποιον τύπο επιδερμίδας και να έχετε, αποκτήστε την!

Το σετ που προτείνεται είναι η κρέμα προσώπου + Δώρο την Κρέμα Ματιών 15ml. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μαύρη πεύκη, δείτε την!

Παραπάνω μυστικά για την περιποίηση προσώπου:

  • Σωστός καθαρισμός
  • Κρέμα ματιών
  • Προστατευτικό serum
  • Μάσκα προσώπου

Βρείτε όλες τις top κρέμες προσώπου στις πιο δελεαστικές τιμές μέσα από το Pharm16

Προηγούμενο άρθροΕπιμορφωτική ημερίδα σε θέματα Διδακτικής των Μαθηματικών στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΓυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας: 2οι ενδοσυλλογικοί αγώνες στίβου