Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Εξαφανίστε ανεπιθύμητη τριχοφυϊα προσώπου σώματος και μπικίνι με laser αποτρίχωση

Εξαφανίστε ανεπιθύμητη τριχοφυϊα προσώπου σώματος και μπικίνι με laser αποτρίχωση

0

getΒρισκόμαστε μόλις μία ανάσα πριν το καλοκαίρι και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επιδρομή στις παραλίες. Όσο όμορφη όμως κι αν είναι αυτή η εποχή, ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες είναι η ανεπιθύμητη τριχοφυϊα που είναι όλο και πιο δύσκολο να καλυφθεί με το μαγιό και τα αέρινα καλοκαιρινά ρούχα.

Ωστόσο με τη συνεχή έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, οι περισσότερες μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως το ξυράφι και η χαλάουα αποδεικνύονται ανεπαρκείς και επιπλέον επώδυνες και ενοχλητικές, προκαλώντας σοβαρούς ερεθισμούς στο δέρμα.

Τώρα υπάρχει λύση και λέγεται laser αποτρίχωση. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος που εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία στο κέντρο αισθητικής Laser Touch, εξαφανίζει οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα προσώπου, σώματος και μπικίνι με τον πιο αναίμακτο και ανώδυνο τρόπο, αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό σαν να μην είχατε ποτέ τριχοφυϊα σε αυτά τα σημεία.

Οι λόγοι που πρέπει να εμπιστευθείτε την ομορφιά σας στην laser αποτρίχωση του κέντρου αισθητικής Laser Touch είναι πολλοί, ας αναλογιστούμε ωστόσο τους πιο σημαντικούς, που έχουν κάνει την laser αποτρίχωση προσώπου, σώματος και μπικίνι την πιο top αισθητική πρακτική σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μονιμότητα

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης είναι μόνιμα, αφού σιγά σιγά ο θύλακας της τρίχας εξασθενεί και μειώνεται η ανάπτυξη τους, μέχρι να εξαλειφθούν εντελώς.

Ακρίβεια

Τα ειδικά μηχανήματα laser που χρησιμοποιούνται στο κέντρο αισθητικής Laser Touch στοχεύουν με ακρίβεια τον θύλακα της τρίχας, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς ή τραυματισμό του δέρματος.

Οικονομία

Η αποτρίχωση με laser προσώπου, σώματος και μπικίνι αποδεικνύεται άμεσα πολύ πιο οικονομική από κάθε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης, αφού τα αποτελέσματα της έχουν μεγάλη διάρκεια και σταδιακά γίνονται μόνιμα, χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα και έτσι μειώνουν αισθητά τα έξοδα για προϊόντα αποτρίχωσης και περιποίησης του δέρματος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα lasertouch.gr ή επικοινωνήστε άμεσα στο 210 72 94 440 για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Προηγούμενο άρθρο2+1 τύποι πέργκολας που χαρίζουν υψηλή αισθητική και τεχνική κάλυψη
Επόμενο άρθροΟμπρέλες κήπου και έπιπλα εξωτερικού χώρου από Design Pergola