Αρχική Μόνιμες Στήλες Ομορφιά Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος γυναικείος εχθρός!

Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος γυναικείος εχθρός!

0

image0011Είναι γεγονός πως οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι εργαζόμενες οι οποίες δεν έχουν χρόνο να γυμναστούν και δεν τρέφονται σωστά να έχουν τα σημάδια της κυτταρίτιδας πιο έντονα κυρίως στην περιοχή των μηρών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η κοσμετολογία και η φαρμακευτική έχουν εντρυφήσει στον τομέα της καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και χιλιάδες προϊόντα είναι στην διάθεσή σας.

Επομένως, η τοπική εφαρμογή κρεμών στα «προβληματικά σημεία», έχει αποδειχθεί πως μειώνουν την κυτταρίτιδα, όπως επισημαίνουν και αρκετές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, τα εργαστηριακά ευρήματα αποδεικνύουν πως τα προϊόντα και ειδικά οι κρέμες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι αποτελεσματικές γιατί έχουν την ιδιότητα να συρρικνώνουν τα λιποκύτταρα. Ωστόσο, αν δεν θέλουμε τα αποτελέσματα να είναι βραχυπρόθεσμα, δεν πρέπει να εφαρμόζουμε τις κρέμες μόνο την περίοδο του καλοκαιριού, όπου αναγκαστικά εκτιθέμεθα στην παραλία, αλλά όλο το χρόνο.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-1

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν αρκεί μόνο η εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων αλλά και η σωστή διατροφή, ενώ εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες έχει το λεμφικό μασάζ. Με το μασάζ, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στα «προβληματικά αγγεία». Αν χρησιμοποιείτε κρέμες από κοινού με μασάζ, τότε τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Τέλος, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, γνωρίζετε ότι το μαύρισμα αποτελεί το ιδανικό καμουφλάζ για την κάλυψη της κυτταρίτιδας, επομένως μην προτιμήσετε το σολάριουμ, καθώς καταστρέφει το δέρμα, αλλά εφαρμόστε κρέμες αυτομαυρίσματος, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Εμείς σας προτείνουμε την Self Tan Body Shape της Frezyderm, τώρα σε νέα τιμή!
Ευχαριστούμε θερμά το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacyonair για τις πολύτιμες πληροφορίες του!

Προηγούμενο άρθροΟ Σταύρος Γρηγόρης μιλά για τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΟι Salto Mortale ζωντανά στο Milos Beach