Αρχική Μόνιμες Στήλες Παρεμβάσεις από τον Θ. Γεωργάκη Σκάστε! Έχετε ακόμα λίπος

Σκάστε! Έχετε ακόμα λίπος

1
zitianos

zitianos

Γράφει ο Θοδωρής Γεωργάκης.

Όταν ο Ξέρξης εξεστράτευσε εναντίον της Ελλάδος, διαπλέοντας την Χαλκιδική, έπαθε φοβερή καταστροφή ο στόλος του απ’ την θαλασσοταραχή.

Προκειμένου να εκδικηθεί την θάλασσα, τότε, ο Πέρσης βασιλιάς διέταξε να της δώσουν τετρακόσιους ραβδισμούς! Παρόμοιο αμοραλισμό φαίνεται να επιδεικνύει σήμερα και η περίφημη τρόϊκα, η οποία συνεχίζει να ραβδίζει τον ελληνικό λαό με ότι το πιό απίθανο οικονομικό μέτρο, προκειμένου να τον τιμωρήσει, διότι τελικά εκεί κατατείνουν, για την μέχρι τώρα, κατ’ αυτούς, τρυφηλή διαβίωση με δανεικά. Αλλά αυτός ο αμοραλισμός επεκτείνεται και πέραν της τιμωρητικής τους διάθεσης, φτάνει δε τα όρια του γελοίου, όταν σαν πρωτοετείς μαθητές οικονομικού γυμνασίου αγνοούν πως οι νέες περικοπές θα φέρουν νέα ύφεση κ.ο.κ, λειτουργώντας σαν σπιράλ θανάτου, που θα διαιωνίζει την κρίση και την ύφεση.

Αυτοί οι ογκόλιθοι της οικονομικής θεωρίας, αυτοί οι αριστούχοι των “καλυτέρων πανεπιστημίων”, τι άλλο ζητούν απ’ τον δύσμοιρο Ελληνικό λαό;
Δημιούργησαν ενάμισι εκατομμύριο ανέργους μέσα σε μιά τριετία.

Επεχείρησαν και πέτυχαν τον πιο βίαιο μετασχηματισμό της Ελληνικής κοινωνίας, που όμοιό του δεν έχει ζήσει άλλος λαός, και μάλιστα σε καιρό ειρήνης.

Αφαίρεσαν το 25% του Ελληνικού ΑΕΠ .
Οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες σε νεοπτωχοποίηση.
Έσπρωξαν στον δρόμο της ξενιτιάς χιλιάδες Ελληνόπουλα, ότι πιό δυναμικό και ελπιδοφόρο γι’αυτή τη χώρα.
Κατάντησαν νοικοκυραίους ανθρώπους να επαιτούν και να σιτίζονται απ’ την εκκλησία.
Διέλυσαν τις κοινωνικές δαπάνες για παιδεία και υγεία.

Όλα τούτα τα δεινά και πολλά άλλα ακόμη επισωρεύθηκαν στον εμβρόντητο λαό, που αδύναμος και χωρίς καμιά δυνατότητα αντίδρασης σύρεται σαν οδαλίσκη στις διαθέσεις και τα τερτίπια των παγκόσμιων τοκογλυφικών καρτέλ και της … τιμωρού Γερμανίας, τα οποία δυστυχώς και ατυχώς βρίσκουν ευήκοα ώτα στο εσωτερικό της χώρας στο πρόσωπο οσφυοκαμπτών, οι οποίοι αναμασώντας την ίδια επικίνδυνη θεωρεία περί “διάσωσης της χώρας” , υποβοήθησαν ολόκληρο τούτο τον Αρμαγεδώνα, ο οποίος, μάλιστα, δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.

Διότι τα παλικάρια εξ Εσπερίας ζητούν και νέα μέτρα μέσα στο 2014 ύψους δύο δις. Προφανώς, όχι απλώς δεν διδάχθηκαν απ’ την μέχρι τώρα ολέθρια πολιτική τους, όχι μόνο δεν ανένηψαν απ’τους δήθεν λάθος πολλαπλασιαστές, αλλά αντίθετα συνεχίζουν να διοχετεύουν λάβα στην Ελληνική κοινωνία με τον παράλογο και αναιτιολόγητο μηρυκασμό τους .Δίκην παγκόσμιων οικονομικών εισαγγελέων επιβάλλουν στην κοινωνία μας το : “Σκάστε, ζώα, έχετε ακόμη λίπος”!

Αγνοούν, όμως, μιά σοβαρότατη παράμετρο ιστορικά και στατιστικά θεμελιωμένη, σύμφωνα με την οποία, όταν η ανεργία ξεπεράσει το 30%, τότε αυτό σημαίνει αυτόματα κοινωνική εξέγερση. Εκτός και αν όλοι ετούτοι οι νεόφραγκοι δυνάστες, που έρχονται κάθε φορά και μας μαδούν την χώρα, όπως πάνσοφα διατράνωνε ο μέγιστος Αριστοτέλης Βαλαωρίτης εκατόν τριάντα χρόνια πριν, όλοι ετούτοι εκεί κατατείνουν τελικά, στον πλήρη αφανισμό του Ελληνισμού.

Τούτη την φορά η ολιγοαρχιοσφυοκαμψία των Αθηνών, φαίνεται, πως αντιδρά και λέει όχι στον Ματίας Μόρς και στην παρέα του. Αν τούτο είναι ειλικρινές, τότε μπορεί να ακουσθεί ένα “ουφ”, απ’ τον ελληνικό λαό. Αν, όμως, και πάλι υπάρχει ένα επικίνδυνο επικοινωνιακό παιγνίδι του στυλ “δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, παρά την αντίδρασή μας”, τότε ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου με συνέπειες απρόβλεπτες, όσο και αν θελήσουν οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες να μας παραστήσουν τους…Ελ Σίντ.

Προηγούμενο άρθροΕκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία τον Πύργο και την Πάτρα
Επόμενο άρθροΟι δραστηριότητες του Πήγασου