Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “Οι Σκάροι”

Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας “Οι Σκάροι”

0

skaroi

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη εκδρομή του χορευτικού τμήματος ενηλίκων του Συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη ως καλεσμένοι στο μεγάλο γλέντι του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (Χ.Ο.Θ.). Γλεντήσαμε, γνωρίσαμε άτομα με ποιότητα και μουσική παιδεία, ανταλλάξαμε απόψεις για την κοινή μας αγάπη το χορό, αλλά κυρίως παραδειγματιστήκαμε από τον τρόπο λειτουργίας, την οργάνωση και την πειθαρχία ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Χ.Ο.Θ.

Σαν Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους υπεύθυνους του Χ.Ο.Θ. (και κυρίως το δάσκαλο κ. Παληογιάννη Σάκη) που μας υποδέχτηκαν τόσο ζεστά και ανθρώπινα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας ευχαριστήσουν. Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες για τη διάθεση και το κέφι που «κουβάλησαν» μαζί τους σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής καθώ και τις θερμές μας ευχαριστίες στον χοροδιδάσκαλό μας κ. Ευθύμιο Σταύρακα που είχε την όλη ευθύνη και την οργάνωση της αποστολής εκεί.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δράσεις του χορευτικού τμήματος και συνεχίζουμε δυνατά και…εξίσου χορευτικά!

Εκ του Δ.Σ.


 

Ο σύλλογος μας διοργανώνει την Κυριακή 30/11/2014 και ώρα 18:00 στο πρώην δημοτικό σχολείο Νικιάνας ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Στάμο Αναστάσιο με θέμα «Το Αθλητικό Ιδεώδες». Θα υπάρξει ταυτόχρονη προβολή διαφανειών καθώς και γόνιμος διάλογος με γονείς και παιδιά.
Στην συνέχεια στο πρόγραμμα υπάρχει σεμινάριο αυτοάμυνας- Taekwon-do από τον κ. Καββαδία Ευστάθιο του Ευκλέα Λευκάδας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αποτελεί ευγενική προσφορά του Ευκλέα Λευκάδας στα πλαίσια συνεργασίας των δυο συλλόγων. Η παρουσία όλων σας είναι τιμή για το χωριό και το σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.
Εκ του Δ.Σ.

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι”

Προηγούμενο άρθροΆλλο ένα χτύπημα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Επόμενο άρθροΔΑΣ ΟΤΑ Ν. Λευκάδας: Κάλεσμα σε απεργία