Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Έναρξη μαθημάτων στο Εικαστικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ζωγραφικής και Αγιογραφίας

Έναρξη μαθημάτων στο Εικαστικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ζωγραφικής και Αγιογραφίας

0
eikastiko ergastiri logo

eikastiko ergastiri logo

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ


Έναρξη μαθημάτων

Σας ανακοινώνουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων του Εικαστικού μας Εργαστηρίου θα γίνει την Τετάρτη στις 5 Οκτωβρίου 2016. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

         ΤΕΤΑΡΤΗ

         4.00-5.00  ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Α’ (6-8 ΕΤΩΝ)

         5.00-7.00   ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ / ΧΡΩΜΑ

         7.00-9.00   ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

         ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ

         4.00-5.00  ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Β’ (10-12 ΕΤΩΝ)

         5.00-7.00  ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ

         7.00-9.00  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ / ΣΧΕΔΙΟ

Καθώς έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για τα περισσότερα τμήματα, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν και νέα τμήματα, για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 6.00-8.00 το απόγευμα στο Εικαστικό Εργαστήρι / Εμπορικό Κέντρο “The City” / Β κτίριο

Πληροφορίες: 6973826962

Υπεύθυνη : Χαρά Σαΐτη

Ο “Σύλλογος Ζωγραφικής και Αγιογραφίας” ιδρύθηκε το 2007 στη Λευκάδα. Είναι μη κερδοσκοπικός και δεν χρηματοδοτείται από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Λειτουργεί το “Εικαστικό Εργαστήρι” αποκλειστικά για τα μέλη του. Μέλος μπορεί κανείς να γίνει με την εγγραφή του στο Σύλλογο, που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Ο Σύλλογος εκτός από τα μαθήματα που δίνει στο Εικαστικό Εργαστήρι, διοργανώνει εκθέσεις, καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ομιλίες, εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολεία, κάνει δωρεές έργων τέχνης σε δημόσιους χώρους, προσφέρει δωρεάν επιμόρφωση σε άτομα με ειδικές ανάγκες, κ.α.

Στα πλαίσια των δράσεών του ο Σύλλογος έχει οργανώσει 12 εκθέσεις Ζωγραφικής και Αγιογραφίας των ενηλίκων μαθητών του και 2 των παιδικών τμημάτων.  Έχει εκδώσει το άλμπουμ  “Ή Λευκάδα σαν ζωγραφιά” με έργα των μαθητών του. Επίσης, διοργανώνει κάθε χρόνο το φιλανθρωπικό παζάρι τέχνης “HeArt”, με έργα των μαθητών, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν εξ’ ολοκλήρου σε οικογένειες του τόπου που έχουν ανάγκη.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Καρδιάς – Και της δικής σου!
Επόμενο άρθρο1.357,74KM: Ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης στην αίθουσα τέχνης “Θεόδωρος Στάμος”