Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Το Φωτο.κύτταρο ταξιδεύει στην Αθήνα

Το Φωτο.κύτταρο ταξιδεύει στην Αθήνα

0

13140597_10209349953642673_1147995485_n

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 η ομάδα μας ταξιδεύει στην Αθήνα στο «Θέατρο Χυτήριο» και συμμετέχει στην Ημερίδα Find Your Roots II που διοργανώνει ο Σύλλογος Έρευνας Και Αποκάλυψης Στοιχείων Υιοθετημένων Παιδιών Αθήνας, εκθέτοντας τις φωτογραφίες από την πολύ επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας “ΧΡΩΜΑΤΑ & συναισθήματα” που παρουσιάστηκε στην Λευκάδα από τις 3 έως τις 7 Απριλίου 2016.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν τα μέλη της ομάδας: Αθανασόπουλος Αντώνης, Βαγενά Ντίνα, Βεργίνης Κωνσταντίνος, Βλάχου Διονυσία, Ζαφειρόπουλος Γιάννης, Κακαβούλη Καίτη, Κακλαμάνη Αγάπη, Καφέτσης Φώτης, Κοντοπύργια Αιμιλία, Λώλης Χρήστος, Μαραγκός Αποστόλης, Μητσιάδη Δέσποινα, Νικολαϊδου Τάνια, Σαΐνη Τατιάνα, Σαμιώτης Χρήστος, Σοφιανός Κωνσταντίνος, Σταύρακας Γιάννης, Χαλικιοπούλου Φρόσω, Χόρτη Ελένη.

Η συγκεκριμένη ημέρα συμπίπτει με την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στις γυναίκες που μας έδωσαν ζωή, μας μεγάλωσαν και που συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα σα φύλακες άγγελοι.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας και θα ακολουθήσει συζήτηση στις 18:00 με θέμα «Μητρότητα κι υιοθεσία σε εποχές κρίσης». Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κυρίες:

• Αίγλη Μπρούσκου, κοινωνική ανθρωπολόγος, στέλεχος του Επιστημονικού Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου.

• Ειρήνη Παπαδάκη, ανθρωπολόγος, μεταδιδακτορική ερευνήτρια Πανεπιστημίου Βρέμης.

• Μαριάνθη Αλειφεροπούλου Χαλβατζή, βιοπαθολόγος (PhD), αντιπρόεδρος ΟΓΕ.

• Τασούλα Δερβενιώτη, ιστορικός.

• Μαίρη Σελέκου, πρόεδρος ΣΕΑΣΥΠ Αθηνών.

Την εκδήλωση θα κλείσει στις 21:00 ο Παντελής Αμπαζής «παιδιά ο μαντάμ!» με την μπάντα του, με ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά με jazz διάθεση και rock άποψη.

Καλούμε τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες που θα βρεθούν στην Αθήνα την Κυριακή 8 Μαΐου να τιμήσουν με την παρουσία τους την ημερίδα και να συνδράμουν στην προβολή του πανέμορφου νησιού μας στο Αθηναϊκό κοινό!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σοφιανός Κων/νος

Προηγούμενο άρθροBrooklyn: Η ταινία της εβδομάδας στο Δημοτικό Κινηματογράφο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Λευκάδας