Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Με αφορμή ένα βιβλίο… στην αγάπη για το βιβλίο

Με αφορμή ένα βιβλίο… στην αγάπη για το βιβλίο

0

AFISA_KOPSIDA-BRETTOY_PREVEZA 2015_HIGH

Εκδήλωση στην Πρέβεζα με αφορμή το βιβλίο της Παρασκευής Κοψιδά – Βρεττού “Φιλαναγνωσία και Σχολικές Βιβλιοθήκες ή Πώς παράγεται το «γεγονός» στη σχολική καθημερινότητα”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωση που διοργανώνει από κοινού ο Δήμος Πρέβεζας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας “Γυμνασιάρχης Χρ. Κοντός”, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Hπείρου-Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας, με την αρωγή των εκδόσεων Καστανιώτη και του βιβλιοπωλείου «Κύκλος» στην Πρέβεζα.

Η εκδήλωση έχει θέμα : «Με αφορμή ένα βιβλίο… στην αγάπη για το βιβλίο». Η αφορμή είναι το βιβλίο της Παρασκευής Κοψιδά – Βρεττού “Φιλαναγνωσία και Σχολικές Βιβλιοθήκες ή Πώς παράγεται το «γεγονός» στη σχολική καθημερινότητα” (εκδ. Καστανιώτη).

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19.00 στην αίθουσα “Νικόλαος Κονεμένος” του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Χρήστος Μπαΐλης


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7 μ.μ. Έναρξη-Χαιρετισμοί

7.10 Προβολή DVD με θέμα: «Βιβλιοθήκες του κόσμου-Η στέγη της ανθρώπινης σκέψης»

7.30 Εισηγήσεις

Ελευθερία Αγγέλη – Παπαϊωαννίδη- Φιλόλογος, Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας σε θέματα Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Δομών

Βιβή Παππά, Φιλόλογος- 2ο ΓΕΛ Λευκάδας

Αγγελική Κόγκα, Φιλόλογος- Μουσικό Σχολείο Λευκάδας

Και η συγγραφέας Παρασκευή Κοψιδά – Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας, Σχ. Σύμβουλος Φιλολόγων
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Προηγούμενο άρθροΚούλουμα στην Καρυά (video)
Επόμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα στις Αλυκές Καρυωτών