Αρχική Top Stories Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας (200+photos)

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας (200+photos)

0

festival_gastronomias_2o_2h_mera12

Το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Μαρκά και στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της δεύτερης ημέρας του 2ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας που σήμαναν και τη λήξη της εφετινής διοργάνωσης.

Οι εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων και αφορούσαν το πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ. Ακολούθησαν οι απονομές των τιμητικών διπλωμάτων συμμετοχής στους παραγωγούς. Στη συνέχεια σεφ δημιούργησαν πιάτα με λευκαδίτικα προϊόντα, με τις φακές Εγκλουβής να έχουν την τιμητική τους. Τα περίπτερα των παραγωγών συγκέντρωσαν εκατοντάδες κόσμο και τα καλύτερα σχόλια, αφού όλοι ετοίμασαν και πρόσφεραν τα καλύτερα. Το 2ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας έκλεισαν μουσικά οι Quartetto Branello. 

Το Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας αγκαλιάστηκε και τις δυο χρονιές από πολλούς παραγωγούς και φορείς της Λευκάδας. Συγκέντρωσε εκατοντάδες κόσμο που δοκίμασε τις γεύσεις της Λευκάδας και ήρθε σε επαφή με μια ιστορική περιοχή της πόλης της Λευκάδας που αξίζει να αναδειχθεί.

Δείτε φωτογραφίες της ομάδας του My Lefkada

Δείτε φωτογραφίες του Ξενοφώντα Μικρώνη

Δείτε φωτογραφίες της Φρόσως Κοσπεντάρη

Δείτε φωτογραφίες της ομάδας του My Lefkada από την 1η ημέρα εκδηλώσεων

Προηγούμενο άρθροΔείτε τι γίνεται στη Λευκάδα 10 λεπτά μετά το διάγγελμα του Τσίπρα (video)
Επόμενο άρθροΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το δημοψήφισμα