Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής από την Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας

Ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής από την Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας

0

1071733_528759810596509_998875261_o

Υπό τους ήχους των μικρών μουσικών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας.

Λένε ότι η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται και μάλλον έχουν δίκιο αφού έτσι όμορφα ξεκίνησε η τελευταία Κυριακή του Μαρτίου. Μετά από αρκετές ημέρες βροχής, σήμερα ο ήλιος φώτισε και ζέστανε το νησί μας και τους ανθρώπους του, ενώ λίγο αργότερα οι μικροί μουσικοί της Φιλαρμονικής παρέλαβαν την σκυτάλη και μέσα από την μουσική έκαναν ακόμη πιο όμορφο το πρωινό μας.

Σε μια λυτή αλλά όμορφη εκδήλωση, οι μαθητές των σχολών της Φιλαρμονικής παρουσίασαν διάφορα κομμάτια κλασικού ρεπερτορίου και όχι μόνο, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης στους γονείς τους, τους δασκάλους τους, αλλά και στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε αυτό που τόνισε ο Αρχιμουσικούς της ΦΕΛ κ. Κώστας Μεσσήνης, ότι η ενασχόληση με την μουσική και η αφιέρωση χρόνου στις δραστηριότητες της Φιλαρμονικής, δεν αποτελεί εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών στο σχολείο τους, αλλά αντιθέτως συμβάλει σε αυτή αφού μέσα από την μουσική τα παιδιά εκπαιδεύουν το μυαλό τους και την ψυχή τους και μπορούν αποδώσουν καλύτερα σε κάθε τους δραστηριότητα.

Ακολουθούν φωτογραφίες της Ευφροσύνης Χαλκιοπούλου καθώς και ένα μικρό βίντεο από την επίδειξη της σχολής των κρουστών.

Προηγούμενο άρθροΟι άθλοι του Ηρακλή από το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων ΕΣΚΑΒΔΕ 2014-15 η Νίκη Λευκάδας