Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Πρέβεζα

Συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Πρέβεζα

0

arvanitaki

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ: Η κορυφαία συναυλία του καλοκαιριού στην Πρέβεζα στις 8 Αυγούστου

Μετά από μια σειρά συναυλιών που δίνει στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας στις 8 Αυγούστου 2015, καλεσμένη από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Λούπα, το PrevezaPosto και τον Σύλλογο Φίλων Ελληνικού και Παραδοσιακού τραγουδιού «Λύραυλος» .

Όσοι θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή συναυλία του καλοκαιριού, καθώς αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα τα εισιτήρια, θα είναι σαν να ζουν ένα όνειρο.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Η μαγική φωνή της Ελευθερίας που θα συνοδεύεται από κορυφαίους μουσικούς, ανάμεσά τους και ο Πρεβεζάνος Γιάννης Κιριμκιρίδης, σε ανεβάζει στα ουράνια μόνο που το σκίρτημα σε κάνει να ξέρεις ότι πατάς στη γη. Το ένα τραγούδι είναι σαν να γεννάει το άλλο και σιγοτραγουδάς όσα έχεις ζήσει και έχεις αγαπήσει.

Όταν τραγουδάει η Ελευθερία Αρβανιτάκη τίποτα δεν ακούγεται παράταιρο και κανένα συναίσθημα δεν φαίνεται να είναι οριστικό – έρχεται η επόμενη στιγμή που το ενδυναμώνει και το διαχέει γύρω και μέσα.

Έτσι μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πρέβεζας στις 8 Αυγούστου το βράδυ, που θα σιγοτραγουδήσουν μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τους άλλους καλλιτέχνες που θα τη συνοδεύουν, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο της τραγούδι.

Πληροφορίες για εισιτήρια και για την συναυλία δίνονται στα τηλέφωνα: 26820 24888 και 6955 33 08 58.

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στην Λευκάδα στην εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα”
Επόμενο άρθροΝέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Πανλευκάδιο