Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Το powertex και η Μαριάννα Κοντοέ στην Λευκάδα και το Χειρο_ποιείν!!!

Το powertex και η Μαριάννα Κοντοέ στην Λευκάδα και το Χειρο_ποιείν!!!

0
scroller-kontoeΤο Powertex είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο σκληρυντικό υφασμάτων, οικολογικό με βάση το νερό, αδιάβροχο, με πολλές εφαρμογές, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κόλλα ή χρώμα. Πρόκειται για τον πιο οικολογικό αντικαταστάστη του πολυεστέρα. Μπορείτε να το βρείτε σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις.

Μπορεί να χρησιμoποιηθεί ως σκληρυντικό για όλα τα απορροφητικά υλικά, όπως: βαμβακερά υφάσματα, μετάξι, φυσικές ίνες, χαρτί, χαρτόνια, δέρμα κ.α. Δένει επίσης με πέτρα, φελιζόλ, μπετόν και γύψο. Το μοναδικό υλικό με το οποίο δεν ενώνεται είναι το πλαστικό.

Εδώ και δύο χρόνια έχουμε φέρει το powertex στην Λευκάδα.. Τώρα όμως θα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα..

xeiropoiein
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει το powertex και η κορυφαία δασκάλα και εισαγωγέας του μοναδικού αυτού υλικού, κα Μαριάννα Κοντοέ θα έρθουν κοντά μας για ένα δημιουργικό διήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο..!
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 11:00 – 14:00 η κα Κοντοέ θα πραγματοποιήσει 3 διαφορετικές παρουσιάσεις στο εργαστήριό μας.. Έτσι θα πάρετε μία γεύση για τις απεριόριστες δυνατότητες ολόκληρης της σειράς του powertex ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ..
Φυσικά όπως σε όλες μας τις εκδηλώσεις θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα αγαπημένα σας υλικά έχοντας συντροφιά ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ..

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα στο εργαστήριό μας 2 διαφορετικά σεμινάρια με δασκάλα την ίδια την κα Κοντοέ. Το ένα θα γίνει το πρωί και το άλλο το μεσημέρι. Τα σεμινάρια με φωτογραφίες, ώρες και τιμές θα παρουσιαστούν αναλυτικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως όλα μας τα μαθήματα έτσι και οι δωρεάν παρουσιάσεις γίνονται σε περιορισμένο αριθμό κοινού, καθώς πιστεύουμε ότι έτσι η ποιότητα των υπηρεσιών μας διατηρείται στα ανώτερα δυνατά επίπεδα… Για τον λόγο αυτό η κράτηση θέσης (εγγραφή) είναι απαραίτητη.
Ειδικά για τη δωρεάν παρουσίαση θα είναι καλό να κλείσετε εγκαίρως μία θέση καθώς μία τέτοια εκδήλωση με την παρουσία της κυρίας Κοντοέ θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί ξανά..

Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Και μην ξεχνάτε τα σεμινάριά μας τα οποία ξεκινούν την Τετράρτη 7 Οκτωβρίου στο εργαστήριό μας..

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια καθώς και όλα τα νέα μας με ένα κλικ στο facebook, στο blog ή στο e-shop μας..
Προηγούμενο άρθροΗ υπέροχη σύμπραξη Μπάντας Φιλαρμονικής Ιθάκης & Μπαντίνας Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επόμενο άρθρο2+1 απλές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε την αρθρίτιδα γόνατος