Αρχική Top Stories Διακρίθηκε στα Estia Awards 2017 το εστιατόριο Τ’ Αλώνι στα Χορτάτα

Διακρίθηκε στα Estia Awards 2017 το εστιατόριο Τ’ Αλώνι στα Χορτάτα

0

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση.

Την παρουσίαση της τελετής απονομής έκαναν, εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, οι Εμμανουέλα Κόκκαλη, Madame Ginger Μαριλού Παντάκη, Αλεξ Κάβδας και Αλέξανδρος Παπανδρέου ενώ τα βραβεία Critics’ Choice απένειμε ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Φώλιας.

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards 2017 περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, efood, Forky και Delivery.gr καθώς και εστιατόρια- πρότυπα ποιότητας απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Λευκάδα είχε την τιμητική της στην λαμπερή αυτή βραδιά, αφού το εστιατόριο “Τ’ Αλώνι” του Θοδωρή Βουκελάτου διακρίθηκε στην κατηγορία  All-Time Classic με το βραβείο Bronze.

Το βραβείο παρέλαβε χαμογελαστός ο Θοδωρής Βουκελάτος, μάγειρας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Το γνωστό σε όλους πλέον εστιατόριο “Τ’ Αλώνι”, είναι το σύγχρονο σήμα κατατεθέν των Χορτάτων, που αγαπήθηκε από ντόπιους και επισκέπτες του νησιού.

Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, που συνδυάζει την καλαισθησία με την παράδοση, ισορροπώντας ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν. Ένας χώρος οικείος, που φτιάχτηκε με αγάπη και συναίσθημα.

Το «Αλώνι» ξεκίνησε την διαδρομή του θέλοντας να περιποιηθεί γνωστούς και φίλους, ντόπιους αλλά και από διαφορετικές πατρίδες, με ίδια αλλά και διαφορετικά γούστα, όπως ακριβώς θα έκανε ένας φιλόξενος οικοδεσπότης που έχει στο νου του πάνω από όλα να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του.

Κι όπως ο καλός οικοδεσπότης προσφέρει τα καλύτερα του σπιτιού του έτσι και το Αλώνι προσφέρει στους επισκέπτες τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα γευτείτε λαχανικά από τον κήπο του Θοδωρή, θα απολαύσετε φέτα και λάδι οικογενειακής παρασκευής και θα δροσιστείτε με κρασί γνήσιο λευκαδίτικο από τον αμπελώνα της επιχείρησης. Στο Αλώνι θα συνειδητοποιήσετε ότι η αξία της πρώτης ύλης αποκτά άλλη βαρύτητα καθώς με πολύ αγάπη και μεράκι οι ιδιοκτήτες του φροντίζουν να παρασκευάζουν και να επιλέγουν το καλύτερο για εσάς.

Το Αλώνι σας προσκαλεί σε μια γευστική συνάντηση που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, σε ένα ταξίδι που θα κουβαλάτε σαν ανάμνηση φεύγοντας από τα Χορτάτα. Μια ανάμνηση συνδεδεμένη με όλη την γοητεία, τις γεύσεις και τις ευωδιές της Λευκάδας.

Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό τις ημέρες των Χριστουγέννων, για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την βραβευμένη κουζίνα του Θοδωρή!

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στην ιστοσελίδα του εστιατορίου: www.t-aloni.gr

Τα Estia Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

Για τον αναλυτικό πίνακα των βραβευθέντων και για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής σε online video, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Θανάση Καββαδά στην δημόσια τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο ταξίδι του 1ου Λυκείου Λευκάδας στο Διεθνές Συνέδριο μαθητών στην Ιαπωνία με θέμα το Τσουνάμι