Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 8-14 Δεκεμβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χαρείτε με ευχάριστες ειδήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις για τα οικονομικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό ενώ συζητήσεις που θα κάνετε με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν χαρά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις για τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους δικούς σας. Το σαββατοκύριακο θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις και θα ενθουσιαστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα έχετε ανεβασμένη αυτοπεποίθηση , ενώ συζητήσεις γα την δουλειά σας δε θα λείπουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θετικές θα είναι οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.

 

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις υπέρ σας. Στα μέσα της εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε λαμπεροί. Το σαββατοκύριακο θα είστε αισιόδοξοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας και θα κάνετε συζητήσεις που θα αφορούν την οικογένεια σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες συζητήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Την Παρασκευή ευχάριστες ειδήσεις θα σας δώσουν χαρά. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο θα το περάσετε ρομαντικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Την Παρασκευή ευχάριστες ειδήσεις σας ενθουσιάζουν. Το σαββατοκύριακο θα νιώσετε έλξη για κάποιο πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με μυστικές συναντήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις ευχάριστες για τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό , θα βρεθείτε με τους φίλους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με τους φίλους σας. Την Παρασκευή πιθανόν να προκύψει μια εκδρομή. Το σαββατοκύριακο θα είστε ανεβασμένοι και μπορεί να λάβετε και ένα δώρο.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Την Παρασκευή θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις για τη δουλειά σας και θα ενθουσιαστείτε. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.

Προηγούμενο άρθροΤηλυκράτης VS Θρίαμβος Λούρου
Επόμενο άρθροΔιαθέσιμες θέσεις εργασίας και εκπ/κα προγράμματα στην Λευκάδα