Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 12-18 Ιανουαρίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα . Σας χρειάζεται καλύτερη οργάνωση στα σχέδια σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα από τη μια θα νιώσετε όμορφα μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε από την άλλη όμως λόγω οικονομικών υποχρεώσεων οι εντάσεις δε θα λείπουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις πρωτόγνωρες και θα ενθουσιαστείτε. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή σε ατυχήματα και εντάσεις. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψουν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν χωρίς να τις περιμένατε. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση και τα ατυχήματα  δε θα λείπουν.
ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θετικές θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή σε μικροατυχήματα ή κρυολογήματα. Το σαββατοκύριακο θα αρχίσετε να ανεβαίνετε πάλι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για θέματα υγείας ή εργασιακά σας. Στα μέσα της εβδομάδας οι εντάσεις και τα μικροατυχήματα δε θα λείπουν. Μην συγκρούεστε με άτομα της οικογένειας σας.
ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και φιλίες χωρίς να το περιμένατε. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στην υγεία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες εξελίξεις στα οικογενειακά σας θέματα. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή σε εντάσεις. Προσοχή και στα οικονομικά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η καθημερινότητα σας θα είναι ευχάριστη με όμορφες συναντήσεις και συζητήσεις που δεν τις περιμένατε. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δε θα λείπει με άτομο από την οικογένεια σας. Το σαββατοκύριακο με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας ευχάριστη θα είναι η οικογενειακή σας ζωή , πιθανόν να προκύψουν και οικονομικά οφέλη. Στα μέσα της εβδομάδας οι εντάσεις δε θα λείπουν καθώς και οι τσακωμοί με φίλους ή συγγενείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει ερωτευμένους  και πιθανόν να κάνετε μια σχέση ή να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Στα μέσα της εβδομάδας η ένταση δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με τους φίλους σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θετικές θα είναι οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας οι εντάσεις και οι τσακωμοί με σημαντικά πρόσωπα δε θα λείπουν.
Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω δήμων “Η Φανερωμένη”
Επόμενο άρθρο«Μουσικά Ταξίδια» για παιδιά Δημοτικού Σχολείου στην «Καταφυγή»