Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα έχουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένατε.Η αστάθεια στη ψυχολογία σας αυτές τις μέρες θα επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις που δεν τις περιμένατε οι οποίες μπορεί να σας μπερδέψουν. Το σαββατοκύριακο οι στόχοι σας πετυχαίνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε και θα χαρείτε. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί όλα να ανατραπούν.Το σαββατοκύριακο η ένταση δε θα λείπει και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Στα μέσα της εβδομάδας η σύγχυση δε θα λείπει μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε. Το σαββατοκύριακο νιώθετε δυνατοί , όμως στα συναισθηματικά σας υπάρχει ψυχρότητα.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα επικρατεί σύγχυση. Προσοχή σε ειδήσεις που θα λάβετε στα μέσα της εβδομάδας , μπορεί να είναι λανθασμένες. Το σαββατοκύριακο συναισθηματικά δε θα είστε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδας πιθανόν να προκύψουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γνωριμίες , μην δώσετε σημασία. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και δημιουργεί ανατροπές και παρεξηγήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακά μπερδέματα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα. Οι ευχάριστες συζητήσεις δε θα λείπουν όμως μην δίνετε υποσχέσεις. Το σαββατοκύριακο οι παρεξηγήσεις δε θα λείπουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο η επικοινωνία μπερδεύεται και προκαλεί καθυστερήσεις. Το σαββατοκύριακο στα συναισθηματικά σας θα προκύψουν συγκρούσεις. Οι στόχοι σας προωθούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα προσοχή σε συζητήσεις και συναντήσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο οι παρεξηγήσεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο άτομο της οικογένειας σας σας στηρίζει οικονομικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Στα μέσα της εβδομάδας πληροφορίες που θα πάρετε δείτε αν ισχύουν. Το σαββατοκύριακο θα προκύψουν προβλήματα στις σχέσεις , θα κάνετε μπερδεμένες συζητήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που υπάρχει μια ασυνεννοησία εσείς θα καταφέρετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες , οι οποίες δε θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Το σαββατοκύριακο μια φιλική σχέση διαταράσσεται.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητα. Στα μέσα της εβδομάδας προκύπτουν οικονομικές ανατροπές. Μην δίνετε βάση σε ανακρίβειες.

Προηγούμενο άρθροΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τηλυκράτη
Επόμενο άρθροΕξόρμηση στο Σμόλικα με τον ΕΟΣ Πρέβεζας