Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 23/2 έως 1/3/2015.

 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια αλλά αμέσως έρχεται η ισορροπία. Προς το τέλος της εβδομάδας τα σχέδια σας προωθούνται , είστε δημιουργικοί. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βιώσετε έντονα συναισθήματα παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που προκύπτουν. Την Πέμπτη ένα σχέδιο σας προωθείται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες στις σχέσεις και την Τρίτη να προσπαθείτε να ισορροπήσετε. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας είστε το κέντρο της προσοχής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το κλίμα θα είναι ψυχρό στις σχέσεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας τα σχέδια σας σταθεροποιούνται ενώ ένα θέμα υγείας σας έχει αίσιο τέλος. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε ρομαντικοί και ευαίσθητοι.

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με εμπόδια. Την Πέμπτη ένας στόχος σας προωθείται. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολίες όμως μετά άτομα της οικογένειας σας θα σας στηρίξουν και θα οργανωθείτε καλύτερα. Η Πέμπτη σας βρίσκει δημιουργικούς.

 

ΖΥΓΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα προκύψει σύγκρουση με αγαπημένο πρόσωπα που στη πορεία όμως θα αποκατασταθεί η σχέση. Την Πέμπτη ασχολείστε με τις υποθέσεις σας και θα είστε συγκεντρωμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας υπάρχουν οικονομικά εμπόδια , όμως μετά έρχεται η ανταμοιβή των προσπαθειών σας. Την Πέμπτη θα είστε δημιουργικοί και ρομαντικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύσκολη μέρα η Δευτέρα όμως την Τρίτη αποκτάτε πάλι την αυτοπεποίθηση σας. Είναι μια εβδομάδα που θα οργανωθείτε , θα ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και θα δείξετε τι είστε ικανοί να κάνετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα σας απασχολεί η οικογένεια σας. Η ένταση και οι διαφωνίες δε θα λείπουν , θα φανεί ότι ήταν καλό που έγιναν. Αποκαλύπτεται η αλήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Δευτέρα υπάρχει μια ψυχρότητα στις σχέσεις με τους φίλους σας , την Τρίτη όμως γίνονται πιο ισχυρές. Την Πέμπτη επιτυχία θα προκύψει σε ένα συλλογικό στόχο.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Σημαντικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν και θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι ρομαντικό.

Προηγούμενο άρθροΟ Παναγιώτης Σαϊνατούδης, εμπνευστής του Πελίτι, στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροEqual Society: Οι θέσεις εργασίας της τρέχουσας εβδομάδας