Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 27/10 έως 2/11/2014.

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας η φαντασία σας θα είναι ανεπτυγμένη.Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με ρομαντισμό. Όλη την εβδομάδα θα είστε πολύ δημιουργικοί όσοι ασχολείστε με τις τέχνες και τη φιλανθρωπία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στη σχέση σας με σημαντικό πρόσωπο θα προκύψει ρομαντική διάθεση. Θα είστε πολύ δημιουργικοί στο χώρο της δουλειάς σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι. Θα είστε ρομαντικοί. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

 

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούνται οι οικονομικές σας επιλογές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε ρομαντικοί και δημιουργικοί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολύ δουλειά.

 

ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ερωτικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας το κλίμα θα είναι ρομαντικό αλλά και η δημιουργικότητα δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε ειδήσεις που θα σας δώσουν χαρά και το πάθος θα σας κατακλύσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και θα λύσετε κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Το σαββατοκύριακο τα σχέδια σας προωθούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα πιθανόν να βρείτε το άλλο σας μισό μέσα από φιλικές παρέες. Το σαββατοκύριακο ένα σχέδιο σας δρομολογείται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα θελήσετε να μείνετε μόνοι. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα προβληματιστείτε. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε ειδήσεις και θα χαρείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το κλίμα θα είναι ερωτικό. Πιθανόν να ερωτευτείτε. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε γοητευτικοί.

Προηγούμενο άρθροΕqual Society: Θέσεις εργασίας και εκπαιδευτικά προγράμματα
Επόμενο άρθρο3η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας