Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
zaira

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Νοεμβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η ένταση αλλά και τα μικροατυχήματα δε θα λείπουν. Θα προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Όλη την εβδομάδα προσοχή σε ατυχήματα και απρόοπτα. Κάποιο από τα σχέδια σας δεν θα έχει την τροπή που θέλετε. Στα μέσα της εβδομάδας θα λάβετε κάποια νέα και θα χαρείτε. Το σαββατοκύριακο θα πάρετε μια σημαντική απόφαση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, προσέξτε πως θα τα χειριστείτε. Στα μέσα της εβδομάδας δουλεύετε κάποια ιδέα που έχετε. Το σαββατοκύριακο θα είστε υπερβολικοί με άτομα του περιβάλλοντος σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η ένταση δε θα λείπει στη σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας. Πιθανόν να προκύψει και χωρισμός. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρείτε παρηγοριά και τρυφερότητα.

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και ατυχήματα. Η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας οι μέρες θα είναι έντονες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ένταση και η δράση δε θα λείπουν αυτή την εβδομάδα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε κάποιες ιδέες αλλά σύντομα θα προσγειωθείτε στη πραγματικότητα. Προσοχή και σε τυχόν ατυχήματα. Το σαββατοκύριακο θα λάβετε σημαντικές συμβουλές.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα ένταση θα υπάρχει στο σπίτι σας , μην συζητάτε σοβαρά θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας μην εμπιστεύεστε κάποιους φίλους σας .Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε γρήγορους ρυθμούς , η ένταση και τα ατυχήματα δε θα λείπουν. Προσοχή πως οδηγείτε. Στα συναισθηματικά σας προβληματίζεστε. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή θα κάνετε πολλά έξοδα που δεν τα περιμένατε , προσέξτε. Στα μέσα της εβδομάδας ένα σχέδιο σας προωθείτε. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολύ ένταση θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα , προσοχή σε ατυχήματα. Ανάμεσα στους φίλους το κλίμα θα είναι ψυχρό. Το σαββατοκύριακο θα είστε επικοινωνιακοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το άγχος δε θα λείπει αυτή την εβδομάδα , προσοχή στο παρασκήνιο. Προς το τέλος της εβδομάδας η υπερβολή δε θα λείπει. Το σαββατοκύριακο θα κάνετε συζητήσεις και θα συνειδητοποιήσετε καλύτερα κάποιες καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα διαφωνήσετε με φιλικά πρόσωπα , μην τους εμπλέξετε στα οικονομικά σας . Στα μέσα της εβδομάδας θα χαρείτε με μια ευχάριστη είδηση. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

Προηγούμενο άρθροΤΑΟΛ: Πρόσκληση φορέων για κατάθεση προτάσεων για την αξιοποίηση του Οινοποιείου
Επόμενο άρθροΗ εκπαίδευση στην είσοδο της κόλασης