Αρχική Ζώδια Τα ζώδια από την Ζαΐρα

Τα ζώδια από την Ζαΐρα

0
https://www.mylefkada.gr/2014/February/zaira.jpg

zaira

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 1/12 έως 7/12/2014.

 

ΚΡΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολύ δουλειά και με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είστε μες στα γεγονότα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε ερωτικοί. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο πιθανόν να προκύψει μια γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα και θα σας μπερδέψουν. Την Πέμπτη θα χαρείτε με οικογενειακά θέματα. Το σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας χωρίς να αποκλειστεί η πιθανότητα εμφάνισης εσόδων.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα βρεθείτε με τους φίλους σας , προσέξτε μην σας μπερδέψουν με ότι σας πουν. Προς το τέλος της εβδομάδας μια γνωριμία θα σας γοητεύσει. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα είστε γοητευτικοί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα έχει εντάσεις με το σύντροφο σας ή με κάποιο συνεργάτη σας που θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Την Πέμπτη ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις δε θα λείπουν. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα θελήσετε να μείνετε μόνοι.

 

ΛΕΩΝ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πάρετε αποφάσεις για την οικογένεια σας. Την Πέμπτη θα είστε ανεβασμένοι ερωτικά και πιθανόν να προκύψει και ένας νέος έρωτας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο τα φιλόδοξα σχέδια σας προωθούνται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να σκέφτεστε θολά όμως δε χάνετε τον έλεγχο. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε πιο ανεβασμένοι. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο διχάζεστε ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με εξαπατήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε ερωτικοί. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο η δημιουργία και οι συγκινήσεις δε θα λείπουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Την Πέμπτη χαρά θα πάρετε στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσοχή μην εξαπατηθείτε. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ερωτικό. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σύντροφο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για σας. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανόν να ερωτευτείτε ενώ οι δεσμευμένοι ανανεώνουν την σχέση τους. Το σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Στην αρχή της εβδομάδας πιθανόν να εξαπατηθείτε. Στα μέσα της εβδομάδας θα χαρείτε στο χώρο της δουλειάς σας. Το σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο θα προβληματιστείτε ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια σας.

Προηγούμενο άρθροΆγνωστοι “ξηλώνουν” την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Νικιάνας.
Επόμενο άρθροMεταμορφώνουμε ένα κοινό ποτήρι σε ένα ξεχωριστό κηροπήγιο!!