Αρχική Άλλες ειδήσεις 3 νέες προσκλήσεις για αίτηση χρηματοδότησης έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

3 νέες προσκλήσεις για αίτηση χρηματοδότησης έργων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

0

espa

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ


Κέρκυρα, 15-11-2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 νέες προσκλήσεις για αίτηση χρηματοδότησης έργων στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ιονίων Νήσων 2014-2020 υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο και δημοσιεύτηκαν από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης. Πρόκειται για προσκλήσεις που αφορούν στoν Πολιτισμό, στην Υγεία και στην Ύδρευση.

Και οι 3 προσκλήσεις αναφέρονται σε μεταφερόμενα έργα, έργα δηλαδή που βρίσκονται σε εξέλιξη και προέρχονται από το ΠΕΠ 2007-2013.

Ειδικότερα, πρόκειται για:

Πρόσκληση για την «Ολοκλήρωση Δράσεων προστασίας, ανάδειξης στοιχείων, ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς» που απευθύνεται στο Υπουργείο Πολιτισμού και στους φορείς της Τοπικής αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Δήμο Μεγανησίου).

Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται σε 5.000.000,00€

–  Πρόσκληση για την «Αναβάθμιση των υποδομών διαχείρισης πόσιμου ύδατος» που απευθύνεται , σε φορείς της Τοπικής αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα στη ΔΕΥΑ Ζακύνθου.

Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται σε 1.982. 000,00€

–  Πρόσκληση για τη «Συμπλήρωση και βελτίωση των υποδομών της Περιφέρειας στον τομέα της υγείας (υποδομές α’ θμιας και β’θμιας υγείας)» που απευθύνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την προμήθεια ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται σε 1.000.000,00€

Προηγούμενο άρθροΔιΕΕξοδος: Ανακοίνωση για την επίσκεψη Ομπάμα και το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου “Ο Επισκέπτης του χειμώνα” της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου