Αρχική Άλλες ειδήσεις Απάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη

Απάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη

0
galiatsatos

galiatsatos

Μετά τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στα ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κέρκυρα, περί δήθεν κινδύνου να χαθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για τα Ιόνια Νησιά, αλλά και για τις προσωπικές του αναφορές στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για τις επιλογές του στα θέματα δημόσιας περιουσίας, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος δήλωσε τα εξής:

“Ο κ. Α. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, φρόντισε με τις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα, να θυμίσει σε όλες και όλους ποιοι βρίσκονται πίσω από το ξεπούλημα του αεροδρομίου της Κέρκυρας και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων, ποιοι βρίσκονται πίσω από την εκποίηση του Ερημίτη και γενικότερα πίσω από την πολιτική της κατασπατάλησης της δημόσιας περιουσίας των Ιονίων και όλων των Ελλήνων πολιτών υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων!
Στοχοποίησε επίσης την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τις επιλογές της και κινδυνολόγησε ασύστολα μιλώντας για δήθεν μη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την δημόσια γη και τον δημόσιο πλούτο απέναντι στις επιδιώξεις των συμφερόντων που υιοθετεί ο κ. αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όσο για το ΕΣΠΑ, ας κάνει τον κόπο ο κ. αντιπρόεδρος της ΝΔ να ρωτήσει και να μάθει για την αστοχία αυτών που είχαν στα χέρια τους την τύχη της ΠΙΝ μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2014, αυτών που έχασαν έργα 27 εκατ. ευρώ, μόνο για την Κέρκυρα, και που δυστυχώς για τον ίδιο είναι ομοτράπεζοι του!
Έτσι, για μην εκτίθεται!”

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις Δουβίτσα-Χαιριστανίδου μετά τη νίκη επί της Δάφνης
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εβδομαδιαίων μαθημάτων Τράπεζας Χρόνου Λευκάδας (7-11 Νοέμβρη 2016)