Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Αφιέρωμα – “Ράδιο Λευκάδα”

Αφιέρωμα – “Ράδιο Λευκάδα”

0

Μέσα από την σελίδα μας θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στους 4 υπάρχοντες ραδιοφωνικούς σταθμούς και στον έναν  τηλεοπτικό του νησιού μας, που είναι μέρος της ζωής όσων ζουν στο νησί αλλά και όσων ζουν και μακριά από την Λευκάδα καθώς οι 3 από τους 4 σταθμούς ακούγονται και μέσω ίντερνετ.

Η σειρά που θα παρουσιάσουμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι με την σειρά που λάβαμε τα στοιχεία από τους υπεύθυνους των σταθμών. Πρώτος σταθμός που θα παρουσιάσουμε είναι το “Ράδιο Λευκάδα” που είναι και ο παλαιότερος σταθμός του νησιού.  

 

 

Το “Ράδιο Λευκάδα” ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1988 και από τότε έχει μια ανοδική πορεία εκπέμποντας στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής-Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα του “Ράδιο Λευκάδα χωρίζεται σε 5 ζώνες και περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές με τοπικά, περιφερειακά και εθνικής κλίμακας θέματα, καθώς και μουσικές εκπομπές από όλη την γκάμα του Ελληνικού και Ξένου ρεπερτορίου.

Το “Ράδιο Λευκάδα” εκπέμπει από το όρος Ελάτη και την πόλη της Λευκάδας.

Εκτός από το νομό Λευκάδας, καλύπτει ικανοποιητικά την Ιθάκη καθώς και τους νομούς Πρεβέζης, Άρτας και Θεσπρωτίας, μέρος της Κεφαλονιάς και των νομών Ιωαννίνων και Αιτωλοακαρνανίας.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 5 ζώνες

Πρωινή Ζώνη: Περιλαμβάνει ενημέρωση και έντεχνη Ελληνική μουσική

Μεσημβρινή Ζώνη: Μουσική για νέους και όσους αισθάνονται νέοι

Απογευματινή Ζώνη: Ακούστε ότι πιο νέο στην Ελληνική δισκογραφία

Βραδινή Ζώνη: Μουσική με ουσία από όλες τις δεκαετίες.

Νυχτερινή Ζώνη: Ελληνική και Ξένη μουσική

 
Το «Ράδιο Λευκάδα» εκπέμπει και μέσω ίντερνετ, για να το ακούσετε μπορείτε να κάνετε κλικ στην σελίδα www.radiolefkada.gr , η οποία επανασχεδιάζετε και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη  ή κατευθείαν μέσα από την σελίδα μας στο μενού LIFE STYLE και επιλέγοντας το «Ράδιο Λευκάδα» στο πρόγραμμα αναπαραγωγής που υπάρχει δεξιά στην σελίδα. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας του σταθμού :
 
Ράδιο Λευκάδα 88.4FM
Λευκάδα 311.00
 
Τηλέφωνα: 2645 020155, 2645 302650
Κινητό: 6976 032282
Fax: 2645 020155
Ιστοσελίδα www.radiolefkada.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ιστορία του Παρθενώνα από τον Κώστα Γαβρά
Επόμενο άρθροΤο μεγαλύτερο όχημα του κόσμου