Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα 2+1 τύποι πέργκολας που χαρίζουν υψηλή αισθητική και τεχνική κάλυψη

2+1 τύποι πέργκολας που χαρίζουν υψηλή αισθητική και τεχνική κάλυψη

0

Η σκίαση στον χώρο του σπιτιού σας είναι ένας από τους παράγοντες που πρέπει να συνυπολογίζονται ήδη από την αρχή κατασκευής του. Στην σύγχρονη εποχή οι εναλλακτικοί τύποι σκίασης, έχουν πρωταγωνιστήσει και πάρει τα πρωτεία σε αυλές και κήπους που έχουν ανάγκη από ποιότητα, κορυφαία εργονομία και μεγάλη λειτουργικότητα.

Η πέργκολα είναι ο καλύτερος τρόπος σκίασης που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας! Έχει όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεστε για να έχετε σκίαση σε οποιoδήποτε μέρος του χώρου με πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία Cornaros σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον δικό σας χώρο:

  1. Περγκοτέντα Galileo

37600-pergkotenta-galileo-08Μία από τις πιο ισχυρές περγκοτέντες της αγοράς, που μπορείτε να την μαζέψετε και από το πλαϊνό μέρος. Εκτός από την απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας, μπορεί να αντέξει πάνω της και πολλά κιλά χιόνι. Αποκτήστε την με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

  1. Pergosystem Classic

37641-pergosystem-classic-21Πρόκειται για μία ανοιγοκλεινόμενη τέντα, η οποία μπορεί να προστατέψει τον χώρο από όλες τις καιρικές συνθήκες με την ίδια ισχύ. Η κατασκευή του συστήματος είναι τέτοια ώστε η εγκατάστασή του να μην προσβάλλει καθόλου την αισθητική του υπάρχοντος κτηρίου. Εγγυάται τουλάχιστον 15 χρόνια λειτουργίας!

  1. Pergosystem Flexxy

37666-pergosystem-flexxy-08Μία ιδανική πέργκολα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί εξαρχής χωρίς να χρειάζεται κάποιον σκελετό για να την κρατάει. Βασικό της πλεονέκτημα είναι το μικρό κόστος αγοράς της καθώς επίσης και η προστασία που παρέχει από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Εκτός από συστήματα πέργκολας και τεντών, μπορείτε να βρείτε επιπλέον ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης από την μεγάλη ποικιλία της εταιρείας Cornaros

Προηγούμενο άρθροΑκραίο φυλάκιο Αλεξάνδρου-άρθρο του Νίκου Κονδυλάτου
Επόμενο άρθροΕξαφανίστε ανεπιθύμητη τριχοφυϊα προσώπου σώματος και μπικίνι με laser αποτρίχωση