Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ανακαινίσεις σπιτιού… Βάλτε στο σπίτι σας το αεράκι της ανανέωσης!

Ανακαινίσεις σπιτιού… Βάλτε στο σπίτι σας το αεράκι της ανανέωσης!

0

Το σπίτι μας είναι το μέρος που αγαπάμε να χαλαρώνουμε, να ξεκουραζόμαστε και να περνάμε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους της οικογένειας αλλά και τους φίλους μας. Κάθε γωνιά της κατοικίας μας πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια με τους όρους που ο καθένας ονειρεύεται για το σπιτικό του. Οι χώροι πρέπει να είναι λειτουργικοί και ζεστοί, άνετοι αλλά και κομψοί, αποπνέοντας κάτι το καινούριο σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές που αλάνθαστα χρησιμοποιούνται μέσα στο πέρασμα των ετών.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ γνώριμη επιλογή η ανακαίνιση ενός παλαιού σπιτιού, παρά η αγορά κάποιου καινούριου, αφενός επειδή η όλη διαδικασία είναι πιο οικονομική κι αφετέρου επειδή η ανακαίνιση μπορεί να οδηγήσει σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα μέσα από λίγες μόνο αλλαγές. Από την αλλαγή επίπλων, πλακιδίων και βαψίματος των χώρων με ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων μέχρι και το χτίσιμο ενός πρόσθετου χώρου ή δωματίου μέσα στο υπάρχον οίκημα, με περισσότερο κόπο και μελέτη, η ανακαίνιση μιας κατοικίας είναι μια σοφή επιλογή για κάποιον που θέλει να “ζήσει” το σπίτι ξανά από την αρχή.

Το καταρτισμένο κι έμπειρο προσωπικό, η μελέτη των χώρων μέσα από προσωπική επαφή με τους πελάτες και τις επιθυμίες τους, ο συντονισμός των εργασιών με χρονοδιάγραμμα, η αφοσίωση στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση του σπιτιού είναι μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά μιας εταιρείας που αφοσιώνεται στις ανακαινίσεις κι ανανεώσεις παλαιών οικημάτων και την ενδιαφέρει τόσο το “ταξίδι” όσο και ο “τελικός προορισμός”, δηλαδή το άψογο αποτέλεσμα. Όλα όσα πρέπει να λάβουν υπόψιν οι επαγγελματίες του είδους οφείλουν να εσωκλείονται στη σφαίρα των επιθυμιών του πελάτη, ο οποίος αποτυπώνει στο χαρτί τις ιδέες του με στόχο την άμεση κι απόλυτη υλοποίηση τους.

Η ανακαίνιση του σπιτιού περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

  1. Αλλαγή εξωτερικών χώρων, όπως βεράντες, ταράτσες και σκεπές.
  2. Δημιουργία επιπρόσθετων χώρων, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες της εκάστοτε οικοδομής.
  3. Ανακαίνιση και δημιουργία δωματίου ως σοφίτας.
  4. Διαμόρφωση κι ανακαίνιση κουζίνας
  5. Ανακαινίσεις μπάνιων
  6. Ανακαινίσεις σαλονιών και χώρων κοινής χρήσης.

Το κόστος αυτών των εργασιών διαμορφώνεται με βάση το εύρος τους, το χρόνο υλοποίησης, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, τη δυσκολία των εργασιών και φυσικά με βάση την εκάστοτε εταιρεία που θα αξιολογήσει αναλόγως τις υπηρεσίες της. Η έρευνα αγοράς για αρχή, η μελέτη άλλων αντίστοιχων οικημάτων που έχουν ανακαινιστεί παρομοίως με τις προσωπικές σας ανάγκες, οι διάφορες έτοιμες πλατφόρμες που προσφέρονται από τις ίδιες τις εταιρείες αλλά κι η πληθώρα υλικού μέσω του διαδικτύου λύνουν τα χέρια του καθενός από εμάς που επιλέγουμε να αλλάξουμε το σπίτι μας βάζοντας έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο που ζούμε και μεγαλώνουμε. Αν κάτι δε σας αρέσει, αν κάτι σας χαλάει τη διάθεση ή θεωρείτε ότι δεν είναι λειτουργικό, μπορείτε να το αλλάξετε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Λίγες μέρες έρευνας και αγωνίας μέχρι να βρείτε το κατάλληλο στυλ που θα σας ταιριάζει αξίζουν για την ανακούφιση και την ευχαρίστηση που θα νιώσετε με το τελικό αποτέλεσμα της νέας μορφής του σπιτιού σας!

Προηγούμενο άρθροΤι είναι το SEO; Το χρειάζομαι;
Επόμενο άρθροΑλλάζω εγώ, αλλάζεις εσύ ….. η Ανακύκλωση τρόπος ζωής