Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ανακοίνωση για τον αγώνα των εκπαιδευτικών και κάλεσμα για συμμέτοχη στην 24ωρη...

Ανακοίνωση για τον αγώνα των εκπαιδευτικών και κάλεσμα για συμμέτοχη στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

0

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας  καταγγέλλει την άγρια καταστολή απέναντι στους εκπαιδευτικούς  διαδηλωτές, κατά την πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της

14ης Ιανουαρίου 2019, που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό διαδηλωτών εκπαιδευτικών και φοιτητών όπως της Θεοδώρας Δριμάλα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ, της Βέτας Ρέππα, μέλους της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας , του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και άλλων.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών που αγωνίζονται για την απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς για το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Και εμείς ως κλάδος των ΟΤΑ, εδώ και χρόνια δίνουμε τη μάχη μας για να καταργηθούν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας με ταυτόχρονη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους προϋποθέσεις.

Η κυβέρνηση, όχι μόνο ακολουθεί την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, ως συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και της άγριας καταστολής και τρομοκρατίας σε όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, στη μόρφωση, στην υγεία.

Δείχνοντας και έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για τις 17 Ιανουαρίου 2019 σε όλο το δημόσιο με αίτημα:

«την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή. 

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΟΟΣΑ για Ελλάδα: Βαριά η εταιρική φορολογία, χαμηλά τα έσοδα, βραδεία η ανάπτυξη
Επόμενο άρθροΕκδρομή στην Έκθεση HORECA