Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Απάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

Απάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

0

Απάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

«Με την αλλαγή του χρόνου έρχεται και η αλλαγή στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το 2019 γυρνάμε σελίδα.

Η Ελλάδα τελειώνει με το λαϊκισμό, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα.

Ξεκινάμε! Με σκληρή δουλειά και συνέπεια, πορευόμαστε με γνώμονα την αλήθεια.

Στις εκλογές που έρχονται θα λάβουν την απάντηση αυτοί που:

  • Μας λένε ότι έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά δέσμευσαν τη δημόσια περιουσία για σχεδόν 100 χρόνια και υπέρογκα πλεονάσματα για πολλά χρόνια.
  • Μοιράζουν ψίχουλα στους φτωχούς, αντί να καταπολεμούν τη φτώχια, να ενδιαφέρονται για ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
  • Με τους 29 νέους φόρους που επέβαλε μέσα σε 3,5 χρόνια η κυβέρνηση και 17 αρνητικές παρεμβάσεις στις συντάξεις, πήρε από τους πολίτες 10 και επιστρέφει 1, με την Ελλάδα να παραμένει ουραγός στην Ευρώπη και με την οικονομία της να σέρνεται.
  • Περηφανεύονται ότι επιστρέφουν χρήματα σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (ενστόλους, κλπ) και τους παρακρατούν με εφάπαξ φόρο έως και 45% αυτών που τους επιδίκασαν τα δικαστήρια.
  • Δήλωναν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ με ένα άρθρο και έναν νόμο και τώρα νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τον κόσμο με μικρές αυξομειώσεις.
  • Νομίζουν ότι θα κοροϊδέψουν τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες μειώνοντας το φόρο κατά μια μονάδα το 2019 (στο 28%) όταν είναι οι ίδιοι που πήγαν το φόρο από το 26% το 2014 στο 29% που είναι σήμερα.
  • Μας είπαν ότι θα πατάξουν τη διαπλοκή και έγιναν η κυβέρνηση του κομματικού στρατού και της νέας γενιάς σκανδάλων.

Αλλά δυστυχώς ακόμη και στα μικρά, είναι μικρόψυχοι. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι η άσκηση του κοινοβουλευτικού έργου από την αντιπολίτευση που οδήγησε στην εκ των υστέρων απόφαση για την ελεύθερη διέλευση των διοδίων στην υποθαλάσσια του Ακτίου για τους ανέργους της Λευκάδας και των γύρω περιοχών γίνεται αντικείμενο αρνητικής κριτικής;

Προφανώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι μια από τις υποχρεώσεις των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι να ενημερώνουν τους πολίτες που τους εμπιστεύονται για όλη τη δραστηριότητά τους. Αδυνατούν να καταλάβουν πως λειτουργεί η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Δεν μας παραξενεύει αυτό…

Και πράγματι, δεν έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες…

Ελπίζω ο πρωθυπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην δοκιμάσει να εγκαινιάσει την υποθαλάσσια της Λευκάδας όπως έκανε με το μετρό της Θεσσαλονίκης που ακόμη έχει δύο τουλάχιστον χρόνια για να λειτουργήσει.

Προσδοκώ όμως σε μια δημιουργική χρονιά για όλους.

Με υγεία, αγάπη και πίστη.

Πίστη σε αρχές και αξίες που θα είναι οδηγός για την ευημερία όλων.

Καλή χρονιά.»

Προηγούμενο άρθρο500.000 στο δήμο Λευκάδας για τη λειτουργία ιχθυοτροφικού οικοτουριστικού πάρκου στο μικρό ιχθυοτροφείο
Επόμενο άρθρο«Αβαρνίτσα»