Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Αύριο η ανοικτή συνάντηση εθελοντών και φορέων με τους συντονιστές τους Let’s...

Αύριο η ανοικτή συνάντηση εθελοντών και φορέων με τους συντονιστές τους Let’s do it Greece

0
Η Π.Ε. Λευκάδας στηρίζει την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece. #ΠΙΝ #Λευκάδα #LetsDoItGreece #Εθελοντισμός #Περιβάλλον #οικογένεια
Η Π.Ε. Λευκάδας στηρίζει την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece. #ΠΙΝ #Λευκάδα #LetsDoItGreece #Εθελοντισμός #Περιβάλλον #οικογένεια

Αύριο, Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, το πρωί, η Π.Ε. Λευκάδας υποδέχεται τον Εθελοντή – Οραματιστή και Συντονιστή του Let’s Do It Greece Νίκο Κιούση μαζί με εθελοντές της οργανωτικής ομάδας, καθώς η Λευκάδα αποτελεί σταθμό για το μεγάλο εθελοντικό ταξίδι τους, σε όλη τη χώρα, που ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας και θα ολοκληρωθεί τρεις μήνες μετά στην Αρχαία Ολυμπία.

Έτσι, αύριο (5/11) το πρωί, αρχικά, στις 9:30 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, θα δεχθεί στο γραφείο του τους εκπροσώπους του Let’s Do It Greece, προκειμένου να επισημοποιήσει τη στήριξη της Π.Ε. Λευκάδας στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 10 Μαΐου 2019.

Στη συνέχεια, στις 10:00 π.μ., θα ακολουθήσει η ανοικτή συνάντηση μεταξύ των ενδιαφερομένων και των εθελοντών της οργανωτικής ομάδας του Let’s do it Greece, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης (περίπου 12:00 μ.μ.), θα ακολουθήσει συμβολικό φύτεμα ελιάς έξω από το Διοικητήριο, από τους κ.κ. Κτενά και Κιούση και όλους συμμετέχοντες στη συνάντηση, συμβολίζοντας τη δύναμη του εθελοντισμού στο να ενώνει και να καλυτερεύει τον κόσμο.

«H εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece, εκτός από το περιβαλλοντικό της μήνυμα, μας δείχνει πως όταν πραγματικά το θέλουμε, μπορούμε να συντονιστούμε, να συνεργαστούμε και να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και καταλήγει: «Ως Π.Ε. Λευκάδας συμμετέχουμε και στηρίζουμε ενεργά το Let’s do it Greece 2020. Θα διευκολύνουμε και θα προβάλουμε τις δράσεις εθελοντών και φορέων της Λευκάδας, έχοντας ως στόχο τη διάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών και των φορέων».

Δείτε το βίντεο «Ρίζες που μας ενώνουν!» του Let’s do it Greece στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=w6tGV57Rbrc

Προηγούμενο άρθροΚλειστές οι Δ.Ο.Υ. και οι Κτηματικές Υπηρεσίες Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας την επόμενη Τρίτη
Επόμενο άρθροΕορτάζει ο Ιερός Ναός Παμμεγιστών Ταξιαρχών στους Καρυώτες Λευκάδας