Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Τι συνέβη την τελευταία νύχτα της Χριστίνας Ωνάση;

Τι συνέβη την τελευταία νύχτα της Χριστίνας Ωνάση;

0
69e2ad53569d3174e21c131428c775e3 L

69e2ad53569d3174e21c131428c775e3 L

“Έρχεται” το βιβλίο της επιστήθιας φίλης της και νονάς της Αθηνάς.

Η τελευταία νύχτα της Χριστίνας Ωνάση: «Την είδα νεκρή στη μπανιέρα και της έκλεισα τα παγωμένα μάτια» λέει η παιδική της φίλη

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο με απίστευτες αποκαλύψεις έγραψε η επιστήθια φίλη της Χριστίνας Ωνάση και νονά της κόρης της Αθηνάς, η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου – Δοδέρο!

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τον χαμό της Χριστίνας, η συγγραφέας αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Μπουένος Άιρες όταν η μοναχοκόρη του αξέχαστου Έλληνα κροίσου άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως υποστηρίζει μέσα από το βιβλίο της, η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου – Δοδέρο ήταν η πρώτη που είδε νεκρή τη Χριστίνα στην μπανιέρα της υποστηρίζοντας μάλιστα πως η ίδια της έκλεισε τα παγωμένα μάτια της.

Η συγγραφέας περιγράφει το πώς γνωρίστηκε με τη Χριστίνα και πώς θέριεψε η φιλία τους στο πέρασμα των χρόνων: «Ήμασταν στα 17 όταν γνωριστήκαμε, το καλοκαίρι του ’66, σε ένα πάρτι των Κονιαλίδων που ήταν φίλοι των γονιών μας. Η αδελφή του Ωνάση, η Μερόπη Κονιαλίδη, μας σύστησε. Σκέφτηκε ότι η ανιψιά της, η Χριστίνα, θα μπορούσε να κάνει καλή παρέα με την εγγονή του εφοπλιστή Τζορτζ Εμπειρίκου και δεν έκανε λάθος. Αμέσως δεθήκαμε και αγαπηθήκαμε…

Την πρώτη φορά που μου ζήτησαν να γράψω βιβλίο για τη Χριστίνα, ήταν μερικές μέρες από το θάνατό της. Φυσικά μου ήταν αδύνατο να το κάνω. Ήμουν απίστευτα λυπημένη και βαθιά σοκαρισμένη. Έδωσα κάποιες συνεντεύξεις, αλλά ως εκεί». Η Μαρίνα Τσομλεκτσόγλου-Δοδέρο μιλάει και για την ιδίοτητά της ως νονά της Αθηνάς Ωνάση. Όπως αναφέρεται μέσα στο βιβλίο της, αποσπάσματα του οποίου φιλοξενούνται στο Έθνος: «Η Χριστίνα σε ανύποπτο χρόνο μου είχε πει πώς αν πάθαινε κάτι ήθελε εγώ να μεγαλώσω το παιδί. Για ένα διάστημα χάρη σε μια φίλη που δούλευε για τον Ρουσέλ, μάθαινα νέα. Μετά τίποτε. Ποτέ δεν μπόρεσα να δω την Αθηνά… Πάντως η συνείδησή μου είναι ήσυχη και αυτό το βιβλίο είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Αργεντινή το Μάρτιο του 2014 και θα αποτελείται από 24 κεφάλαια, ο τίτλος του παραμένει άγνωστος, ενώ ήδη έχουν υπάρξει προτάσεις από το Χόλιγουντ για να μεταφερθεί κινηματογραφικά.

Πηγή: gossip-tv.gr

Προηγούμενο άρθροΑΟ Καρυάς-ΑΟ Αγίου Πέτρου 4-0
Επόμενο άρθροΠρος τον λαόν της Λευκάδος…