Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ενοικιάσεις ακίνητων στα Βόρεια Προάστια

Ενοικιάσεις ακίνητων στα Βόρεια Προάστια

0

voreia_proastia-01

Με λιγότερους αρχάριους αγοραστές στην αγορά οι ιδιοκτήτες ακινήτων στα Βόρεια Προάστια έχουν στέψει την προσοχή τους περισσότερο στις ενοικίασης ακινήτων παρά στις πωλήσεις των ακινήτων τους .

Ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει πολλούς οι οποίοι θέλουν να μπουν στην αγορά ακινήτων. Αγοράζουν σπίτια ειδικά σε περιοχές με μεγάλη ζήτηση όπως είναι τα Βόρεια Προάστια (δες www.thanos.gr). Αν σκέφτεστε να γίνετε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου ή έχετε ήδη ένα ακίνητο στην κατοχή σας και θέλετε να το ενοικιάσετε, εδώ θα βρείτε κάποιες χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα ειδικά αν κάνετε για πρώτη φορά μια τέτοια προσπάθεια.

Πάρτε μολύβι και χαρτί για να ενοικιάσετε το ακίνητο

Προτού ενοικιάσετε το ακίνητο βεβαιωθείτε ότι έχετε την συγκατάθεση του δανειστή ή του συνιδιοκτήτη του ακινήτου, ακόμα και αν κατέχει ένα μικρό ποσοστό του ακινήτου. Ασφαλίστε το ακίνητο σας για παν ενδεχόμενο. Επίσης θα πρέπει να λάβετε πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και να περάσετε όλους τους ελέγχους ασφαλείας.

Αν ενοικιάσετε ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι θα πρέπει να υπογράψετε μια γραπτή συμφωνία μίσθωσης. Κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό έτσι ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα πάρετε όλα τα χρήματα σας από την ενοικίαση του ακινήτου. Αυτό το έγγραφο θα πρέπει να δείχνει με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες της μίσθωσης και είναι υπογεγραμμένο και από εσάς αλλά και από τον ενοικιαστή.

Θέλετε το ακίνητο που θα νοικιάσετε να είναι επιπλωμένο ή μη επιπλωμένο

Θα πρέπει να προσφέρετε αν θα επιπλώσετε το ακίνητο σας στα Βόρεια Προάστια ή αν θα το προσφέρετε για ενοικίαση μη επιπλωμένο. Τα επιπλωμένα ακίνητα είναι συνήθως πιο κατάλληλα για τους φοιτητές καθώς οι περισσότερες οικογένειες έχουν τα δικά τους έπιπλα και δικές τους ηλεκτρικές συσκευές. Οπότε επειδή στα Βόρεια Προάστια το πιθανότερο είναι να ενοικιάσει κάποια οικογένεια το να επιπλώσετε το ακίνητο σας το πιθανότερο είναι να μην  σας προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα.

Διαφημίστε το ακίνητο σας και βρείτε τον σωστό ενοικιαστή.

Θέλετε να προσφέρετε μακροχρόνια μίσθωση ή βραχυπρόθεσμή; Θέλετε να νοικιάσουν το ακίνητο σας φοιτητές ή επιχειρηματίες με οικογένειές; Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με κάποιον μεσίτη ο οποίος θα αναλάβει να ενοικιάσει το ακίνητο σας στα Βόρεια Προάστια υπό τους δικούς σας όρους. Θα μπορούσατε να διαφημίσετε το ακίνητο σας και στο διαδίκτυο. Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή καθώς θα μπορούσατε να διαφημίσετε το ακίνητο σας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και σε ένα αρκετά μεγαλύτερο κοινό από ότι τα άλλα μέσα. Οπότε αντί να περιορίζεστε σε τοπική διαφήμιση οποιοσδήποτε από οπουδήποτε θέλει να ενοικιάσει ένα ακίνητο στα Βόρεια Προάστια θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή μαζί σας. Έτσι αποκτάτε περισσότερους υποψήφιους ενοικιαστές.

Αυτές είναι κάποιες συμβουλές σχετικά με το πώς να ενοικιάσετε το ακίνητο σας στα Βόρεια Προάστια τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα

Προηγούμενο άρθροΤζακ Κέρουακ
Επόμενο άρθροΚάλεσμα της ΕΛΜΕ σε κινητοποιήσεις για τις Λ.Τ. Κάρυας