Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη η Λευκάδα γεμίζει μοτοσυκλέτες

6, 7 και 8 Σεπτέμβρη η Λευκάδα γεμίζει μοτοσυκλέτες

0
egkremnoi

egkremnoi

Εκθειαστικά σχόλια άλλη μια φορά για το νησί μας.

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών “Fanatic Journey Riders Club Hellas” οργανώνει την πανελλήνια συνάντησή της στο νησί της Λευκάδας 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της αναφέρει μεταξύ άλλων “Τελικά η επιλογή με τις περισσότερες ψήφους, η Λευκάδα, επιλέχτηκε ως προορισμός για την πανελλήνια συνάντησή μας.

Η Λευκάδα σαν προορισμός, προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να συνδυάσουμε τη διαμονή μας , με εξορμήσεις εκδρομικού χαρακτήρα, για τους πιο ταξιδιάρηδες , με υπέροχες παραλίες για τους πιο χαλαρούς, με καλή νυχτερινή ζωή για αυτούς που αντέχουν.

Μια υπέροχη διαδρομή, είναι από την ανατολική πλευρά του νησιού ( Λευκάδα – Καλλιγόνι – Καρυώτες – Λυγιά – Νικιάνα – Άγιοι Πατέρες – Κολυβάτα – Αλέξανδρος – Πλατύστομα – Κόκκινη Εκκλησιά – Περιγιάλι). Πρόκειται για μια διαδρομή που θα μας δώσει την ευκαιρία, να περάσουμε από το πρόσχαρο τοπίο της ανατολικής πλευράς του νησιού στο αδρό τοπίο της ενδοχώρας, με τα πανέμορφα γραφικά χωριά και την πλούσια βλάστηση.
Ο δρόμος είναι πολύ καλός, η θέα μαγευτική και τα αξιοθέατα που μπορεί κανείς να απολαύσει πολλά.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα από το λιμάνι του Νυδρίου, να πάρουμε ένα από τα πολλά καραβάκια, που εκτελούν ημερήσιες κρουαζιέρες ή να νοικιάσουμε ένα μικρό βαρκάκι ή ταχύπλοο, για τα κοντινά νησάκια Σπάρτη, Χελώνι, Μαδουρή, Σκορπίδι, Σκορπιός.

Δεν πρέπει να παραλέιψουμε να επισκεφτούμε τους καταρράκτες, που απέχουν περίπου 4 χλμ από το Νυδρί. Μπορούμε να κάνουμε και μπάνιο στη λίμνουλα που σχηματίζεται από τους καταρράκτες.

Για τις παραλίες ότι και να πούμε είναι λίγο. Είναι από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Πόρτο Κατσίκι , Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Βασιλική, Αγ, Γιάννης, Αγ. Νικήτας και τόσες άλλες που θέλεις εβδομάδες γα να τις γυρίσεις όλες.

Και μην ξεχνάμε ότι η Λευκάδα δεν υστερεί σε τίποτα, από πλευράς διασκέδασης, συγκριτικά με πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς. Έχει υπέροχα ταβερνάκια και εστιατόρια, για όλα τα βαλάντια, πολύ ωραία beach bar, καθώς επίσης και μπαράκια με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την παρέα, είναι ικανά να συνθέσουν ένα καταπληκτικό τριήμερο”.

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα: Η αγνή ομορφιά του Ιονίου πελάγους
Επόμενο άρθροΗ ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα στη Λευκάδα