Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Φωτιστικά εξωτερικού χώρου και spot led: Όταν η αισθητική συναντά την ασφάλεια

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου και spot led: Όταν η αισθητική συναντά την ασφάλεια

0

4b_largeΟ φωτισμός του σπιτιού ή της επιχείρησης ειδικά στους εξωτερικούς χώρους προσφέρει μία διαφορετική αίγλη και τονίζει μοναδικά τα όμορφα σημεία του κτιρίου, κάνοντας το πιο ευχάριστο και πιο προσιτό στους επισκέπτες και τους πελάτες.

Επιπλέον τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου αποτελούν και ζήτημα ασφάλειας  για το σπίτι και την επιχείρηση σας αφού αποτρέπουν τους επίδοξους διαρρήκτες οι οποίοι προτιμούν να δουλεύουν στο απόλυτο σκοτάδι.

Ωστόσο παρά τα πολλαπλά εμφανή οφέλη που έχει ο εξωτερικός φωτισμός, πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις αποφεύγουν την εγκατάσταση του, φοβούμενοι το υψηλό κόστος του ρεύματος. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα spot led που αποτελούν την πιο οικονομική και ενεργειακά αποδοτική πρόταση στον τομέα του φωτισμού.

Έτσι τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε την κομψότητα με την ασφάλεια, χωρίς να ανεβάσετε τον λογαριασμό του ρεύματος, επενδύοντας στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου και spot led της εταιρείας Petridis Lighting.

Γιατί όμως να προτιμήστε τα spot led για να φωτίσετε το εξωτερικό του σπιτιού ή της επιχείρησης σας; Είναι κοινό μυστικό ότι τα spot led αποτελούν την κορυφαία εξέλιξη της τεχνολογίας και έχουν φέρει την επανάσταση στον σύγχρονο φωτισμό.

Μερικοί από τους λόγους που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι:

  • Ενεργειακή απόδοση: Τα spot LED είναι πλέον σε θέση να εξάγει ισχυρή φωτεινή ροή που ισούται με 135 lumens/Watt
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής: Αντέχουν 000 ώρες σε συνεχή λειτουργία, ή και περισσότερο ανάλογα με τη χρήση τους.
  • Ανθεκτικότητα: Οι λυχνίες LED ονομάζεται επίσης και «Φωτισμός Στερεάς Κατάστασης» (Solid State Lighting), καθώς είναι κατασκευασμένα από στερεό υλικό χωρίς σωλήνα ή λάμπα που θα μπορούσε να σπάσει, ενώ λειτουργούν στην εντέλεια ακόμα και στο πολικό ψύχος.
  • Χωρίς Προθέρμανση: Οι λυχνίες LED ανάβουν άμεσα σε πλήρη λειτουργία.
  • Οικολογικές: Οι λυχνίες LED δεν περιέχουν υδράργυρο ή άλλες ουσίες επικίνδυνες για το περιβάλλον.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα petridis-lighting.gr  και αναζητήστε τις πιο οικονομικές λύσεις σε φωτιστικά εξωτερικού χώρου και spot led που θα ανανεώσουν την επιχείρηση και το σπίτι σας παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια και μοναδική αισθητική.

Προηγούμενο άρθροΑξιόλογες διακρίσεις για τον Α.Σ. TAEKWON-DO Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠρωταθλητής Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας–Λευκάδας 2015-2016 ο Τηλυκράτης (φώτο-vid)