Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Για μία Νέα Αρχή

Για μία Νέα Αρχή

0

Η πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος της Παράταξης στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με τη μαζική συμμετοχή για την εκλογή των αντιπροσώπων του επικείμενου συνεδρίου, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, αλλά και ευθύνης, προκειμένου να δώσει προοδευτικές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και να απαντήσει στις προκλήσεις της νέας εποχής με ένα τρόπο αποτελεσματικό και δίκαιο.

Η επιστροφή στο όνομα και το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ, πέραν της προφανούς συναισθηματικής διάστασης, έρχεται να υπενθυμίσει όλα τα ιστορικά επιτεύγματα των κυβερνήσεων του, αλλά ταυτόχρονα να βάλει στο επίκεντρο την ουσία της πολιτικής. Ο κόσμος ζητά θέσεις και λύσεις σοβαρές, ρεαλιστικές, αλλά και ριζοσπαστικές για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, καθώς και τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Θέσεις και λύσεις, τις οποίες κυρίως το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας, κινούμενο με υπευθυνότητα και βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του Ελληνικού λαού.

Η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι εντέλει δε μπορεί να δώσει τις ολοκληρωμένες λύσεις που απαιτούνται από τις μεγάλες κρίσεις που ζούμε, κινούμενη μάλλον σπασμωδικά. Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ με την πενταετή διακυβέρνησή του, αλλά και τη μετέπειτα ανεπαρκή αντιπολίτευση που ασκεί, δε μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με ένα ισχυρό αξιακό πλαίσιο και μία δυνατή πλατφόρμα θέσεων, μπορεί να δώσει δυναμικά τη μεγάλη μάχη για την κοινωνία και τους πολίτες.

Όλα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι θα συζητηθούν και θα επικυρωθούν στο επικείμενο Συνέδριο και θα είναι η συνέχεια του δρόμου που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ο μεγάλος ριζοσπαστικός φορέας ελπίδας και προόδου στη χώρα μας.

Αντώνης Σίδερης

Φαρμακοποιός, Διδάκτωρ Φαρμακολογίας

 

Προηγούμενο άρθρο18η Μαΐου Διεθνής Ημέρα Μουσείων
Επόμενο άρθροΘανάσης Καββαδάς: «Έργο Εθνικού Επιπέδου χαρακτηρίστηκε η Υποθαλάσσια Ζεύξη – Εγκρίθηκε ως έργο προς υλοποίηση στον προγραμματικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών»