Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Η αρχαία Αίγυπτος μέσα από ένα παιχνίδι!

Η αρχαία Αίγυπτος μέσα από ένα παιχνίδι!

0

Τα online φρουτάκια αποτελούν έναν από τους βασικότερους προορισμούς των παικτών στο διαδίκτυο, με εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως να τα εμπιστεύονται για τη διασκέδασή τους. Η θεματολογία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά πλούσια ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι διαρκώς γίνεται προσπάθεια για την καλυτέρευση των γραφικών και των παρεχόμενων προσφορών σε κάθε πλατφόρμα.

Η ιστορική αναδρομή που συντελείται μέσα από τα διαδικτυακά φρουτάκια στην αρχαία Αίγυπτο είναι χαρακτηριστική και μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παικτών. Παιχνίδια όπως το Egyptian Heroes, το Cleopatra και το Book of Ra Deluxe βρίσκονται στο επίκεντρο των προτιμήσεων, μοιράζοντας καθημερινά πολλά χρήματα σε όσους τα επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.

Πως παίζεται το Book of Ra Deluxe

Η τεράστια απήχηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού στον κόσμο που ασχολείται με τα online Slot Machines το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους. Το Book of Ra Deluxe κάνει μία αναφορά στην μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου ενώ μεταφέρει τα ηχητικά εφέ και τα γραφικά παλιότερων εκδόσεων.  Με τον τρόπο αυτό το φρουτάκι αυτό έχει καταφέρει να αναρριχηθεί ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών και να αποτελεί πλέον κλασικό τίτλο στο χώρο του Online gaming.

Αρκετά απλό στους κανόνες του όπως άλλωστε η πλειοψηφία των διαδικτυακών κουλοχέρηδων. Στο ταμπλό του θα βρείτε κάρτες όπως ο εξερευνητής , η σαρκοφάγος, το μπλε σκαθάρι και η μορφή της φτερωτής θεότητας. Επίσης υπάρχει η wild card και το ειδικό σύμβολο, όπως το Special Expanding. Τέλος υπάρχουν κάρτες μικρότερης αξίας και έχουν να κάνουν με τα τραπουλόχαρτα, 10 – J—Q—K και Α , σχεδιασμένες πάντα στο ανάλογο ύφος.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού και όσο η αδρεναλίνη αγγίζει το κόκκινο, υπάρχουν ειδικοί συνδυασμοί ικανοί να απογειώσουν τη δράση και τα κέρδη σας. Υπάρχουν περιστροφές έκπληξη και συντελεστές Χ2 αν σε μία γραμμή ανοίξουν περισσότερα από 3 σύμβολα με το βιβλίο του Ρα.

Τα πονταρίσματα ποικίλουν και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε παίκτη. Το ταμπλό αποτελείται από 5 τροχούς και 9 γραμμές πονταρισμάτων ενώ η εξέλιξη του παιχνιδιού είναι αρκετά γρήγορη για να σας συνεπάρει σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Για όσους συνεχίζουν να αναζητούν το κάτι παραπάνω για τη διασκέδασή τους τα online φρουτάκια με θέμα τη μυθολογία της αρχαίας Αιγύπτου αποτελούν τις καταλληλότερες επιλογές. Διασκέδαση σε συνδυασμό με υψηλά κέρδη είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας καθηλώσουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Προηγούμενο άρθροΑπελευθερώστε την Αγία Κυριακή από τα “κάγκελα” της
Επόμενο άρθροΠερίπατος στο Μονοπάτι των Πηγών στο φαράγγι της Δάφνης στον Σύβρο