Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ιδέες που συναρπάζουν για την διακόσμηση του σπιτιού σας

Ιδέες που συναρπάζουν για την διακόσμηση του σπιτιού σας

0

Osaka-sofaΠολλοί έχουν μία έμφυτη έμπνευση σε ότι έχει να κάνει με το interior design και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον χώρο τους.

Όμως οι περισσότεροι, όταν βρίσκονται μπροστά σε μία μελλοντική αλλαγή στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, έρχονται συχνά αντιμέτωποι  με διλήμματα, χωρίς να μπορούν να επιλέξουν τι είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει στον χώρο τους.

Για αυτό και η Bo Concept έχει αναπτύξει για εσάς ένα ολόκληρο δίκτυο συνεργατών, με υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης που σας λύνει τα χέρια!

Πριν αποφασίσετε λοιπόν, δείτε λίγη μόδα σε ότι αφορά τις νέες τάσεις στα διακοσμητικά αντικείμενα που αλλάζουν και γεμίζουν λειτουργικά την οικία, όπως βάζα και χαλιά.

Mix χρωμάτων και σχεδίων

Οι διεθνείς τάσεις το έχουν καταγεγραμμένο και το παρουσιάζουν σε κάθε τους ευκαιρία. Ένα mix χρωμάτων και σχεδίων –χωρίς να φτάνει στην υπερβολή- είναι ένα από τα πιο alternative στυλ όλων των εποχών.

RUG-S-F-106071006910Ίσως ένα μικρό χαλί για το χολ που φανερώνει όλη την χρωματική παλέτα, να είναι ένας από τους ιδανικούς συμμάχους για να αποδώσετε μία αρμονική πολυχρωμία στον χώρο σας. Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία  από διακοσμητικά χαλιά.

Δυνατά contrast

LAMP-S-F-105000000900CΚαι που είναι καλύτερες οι αντιθέσεις; Στον φωτισμό φυσικά! Αυξομειώστε τον φωτισμό στον χώρο σας και εντάξτε εκτός από τα κρεμαστά φωτιστικά και γραφείου ή επιδαπέδια.

Κομψότητα και φινέτσα μέσα από μικρο – διακοσμητικά

VASE-S-F-104011015600Τα βάζα, είναι το πιο εύκολο διακοσμητικό στοιχείο! Χωράει παντού, μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση και να αγκαλιάσει όποιο στυλ υποστηρίζει ο χώρος σας. Είτε το χρησιμοποιήσετε σαν αποθηκευτικό μέσο, είτε όχι μπορεί να παίξει τον ρόλο του μέσα στο σπίτι σας. Δείτε τώρα μερικές προτάσεις!

Ευχαριστούμε πολύ την Bo Concept για τις παραπάνω πληροφορίες! Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά της, καλύπτοντας τις ανάγκες του χώρου σας, με το παραπάνω!

Προηγούμενο άρθροΤο Παρίσι, η Λευκάδα, η Σαχάρα και ο …Σόρος έχουν κάτι κοινό. Τι όμως;
Επόμενο άρθροΠροσφορά Λεύκανσης και Ανανέωσης προσώπου