Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Καλοκαίρι & Αυτοκίνητο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Καλοκαίρι & Αυτοκίνητο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

0

Το καλοκαίρι σε μία ζεστή χώρα είναι δύσκολο για το αυτοκίνητο. Και για τους οδηγούς κάποιες φορές. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας με τον καυτό ήλιο και τη ζέστη μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο το όχημα αλλά και τη δική μας διάθεση μέσα σε αυτό.

Μπορούμε ωστόσο με τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτου  και προϊόντα φροντίδας να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας από τη φθορά καθώς και να βελτιώσουμε σημαντικά τη ζωή μας μέσα σε αυτό.

Μπήκαμε στο saveltrade.gr και σας παρουσιάζουμε  τα βασικά αξεσουάρ και είδη φροντίδας που χρειαζόμαστε φέτος το καλοκαίρι.

Έλεγχος και αλλαγή φίλτρου του Air Condition

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του αυτοκινήτου για τους καλοκαιρινούς μήνες θα πρέπει να γίνει έλεγχος για το αν το air condition λειτουργεί σωστά. Παράλληλα αν δεν το έχετε ήδη κάνει θα πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο του. Η αλλαγή αυτή θα πρέπει να γίνεται μία φορά κάθε χρόνο.

Προμηθευτείτε μια κουκούλα αυτοκινήτου

Η κουκούλα του αυτοκινήτου όχι μόνο θα εμποδίσει τον καυτό ήλιο να θερμάνει την καμπίνα του αυτοκινήτου, αλλά παράλληλα θα προστατέψει το χρώμα του από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Πριν την τοποθέτηση της κουκούλας θα πρέπει να καθαρίσεις το αυτοκίνητο για να αποφύγεις τυχόν γρατζουνιές από τη σκόνη.

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κουκούλες αυτοκινήτων.

Ηλιοπροστασία

Είναι γρήγορη στην εφαρμογή και προστατεύει την καμπίνα από την άνοδο της θερμοκρασίας. Παράλληλα κουρτίνες ηλιοπροστασίας στα πλαϊνά παράθυρα προστατεύουν τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού χωρίς να περιορίζουν την ορατότητα.

Πατάκια Αυτοκινήτου

Η καλύτερη λύση για να κρατήσεις τη μοκέτα του αυτοκινήτου σου καθαρή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι τα πατάκια.

Άμμος σκόνη και αλάτι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μια ευχάριστης διαμονής στην παραλία αποτελούν ωστόσο καταστροφή για τη μοκέτα. Τα πατάκια μπορούν να την προστατέψουν αποτελεσματικά γλιτώνοντάς σε από περιττό άγχος.

Καλύμματα για τα καθίσματα

Χρησιμοποιούνται όπως και τα πατάκια προκειμένου να προστατέψουν τα καθίσματα από τη φθορά που προκαλεί το αλάτι και ο ιδρώτας μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Παράλληλα συντελούν στο να διατηρηθεί το χρώμα των καθισμάτων αναλλοίωτο προστατεύοντάς τα από τον ήλιο.

Προηγούμενο άρθροΠέτρες στη χολή & λαπαροσκόπηση: 5 απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού σε αρκετές περιοχές της Λευκάδας