Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Καναπέδες γραφείου: Αναμονή επισκεπτών με άλλο στυλ

Καναπέδες γραφείου: Αναμονή επισκεπτών με άλλο στυλ

0

Οι καναπέδες γραφείου και οι καρέκλες επισκέπτη είναι ο τρόπος να καλωσορίσεις τους επισκέπτες στην επιχείρηση σου. Δες πως θα το κάνεις με στυλ και άνεση.

Μία επιχείρηση υποδέχεται αρκετό κόσμο καθημερινά. Είτε μπορεί να είναι πελάτες, είτε προμηθευτές, είτε υποψήφιοι για εργασία. Όλοι τους θα περάσουν από τον ίδιο χώρο αναμονής μέχρι να συναντηθούν με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Οι καναπέδες αναμονής είναι τα κατάλληλα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν, ώστε όλοι να κάθονται άνετοι και χωρίς άγχος. Δες πως θα διαμορφώσεις τον χώρο αναμονής:

Καναπέδες γραφείου

Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις καναπέδες αναμονής για γραφεία, ιατρεία και πολλούς άλλους επαγγελματικούς χώρους. Μπορεί να είναι διθέσιοι ή γωνιακοί. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η υψηλή αισθητική και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά. Μπορείς να βρεις διάφορα χρώματα που θα ταιριάξουν από την πιο κλασσική γραμμή, μέχρι την πιο μοντέρνα.

Καρέκλες επισκέπτη

Σε χώρους που οι καναπέδες αναμονής δεν χωρούν, συχνά επιλέγονται οι καρέκλες επισκέπτη. Πρόκειται για άνετα καθίσματα τα οποία είναι εργονομικά σχεδιασμένα, ώστε να μπορούν να αποτελέσουν χώρο αναμονής ή καθίσματα υποδοχής στο γραφείο του υπεύθυνου. Χαρακτηριστικό τους είναι η εξοικονόμηση χώρου και φυσικά η μοναδική απαλότητα και άνεση που έχουν. Η αισθητική τους κινείται στο minimal style.

Σκαμπό γραφείου

Τα σκαμπό γραφείου έχουν σκοπό να ταιριάξουν με τους καναπέδες ως ένα πιο pop style αντικείμενο που εκμοντερνίζει και χαλαρώνει τον χώρο. Είναι μία πολύ πρακτική λύση που δεν τρώει χώρο και αυξάνει γρήγορα τις θέσεις και την αισθητική. Επιπλέον είναι αρκετά οικονομικά και ταιριάζουν παντού.

Τραπεζάκια αναμονής

Ο χώρος αναμονής για τους επισκέπτες δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένος χωρίς τα τραπεζάκια αναμονής. Εκεί θα μπορούν να ακουμπήσουν τα προσωπικά αντικείμενα τους, θα βρουν έντυπο υλικό σχετικό με την επιχείρηση σου και την προβολή της. Πρόκειται για ένα αντικείμενο που σχετίζεται περισσότερο με την κουλτούρα των μικρών πραγμάτων που κάνουν καλή εντύπωση. Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα με συνδυασμό μετάλλου και ξύλου.

Πως θα τα αποκτήσεις;

Ανακάλυψε τώρα όλες τις λύσεις για τα επαγγελματικά έπιπλα γραφείου, από το κορυφαίο brand στον χώρο, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας. Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.dromeas.gr και βρες έπιπλα για το γραφείο, τον χώρο αναμονής και πολλές άλλες λύσεις κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας, στις καλύτερες τιμές!

Προηγούμενο άρθροΤουρισμός: Έως και 300 ευρώ τα κουπόνια διακοπών- Δικαιούχοι.
Επόμενο άρθροΝέα εποχή για τα 12 Κέντρα Υγείας των Ιονίων Νήσων.