Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ο Δρ. Ξενοφών Βεργίνης στη Διεθνή Έκθεση Sial.

Ο Δρ. Ξενοφών Βεργίνης στη Διεθνή Έκθεση Sial.

0

O κ. Ξενοφων Βεργινης με τον Υπουργο Γεωργιας της Γαλλιας Didier Guillaume στη Διεθνη Εκθεση της Sial στο Παρισι στις 24 Οκτωβριου 2018.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL έλαβε μέρος  από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι.  Η Sial είναι  μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.

Στην  παγκόσμια αυτή έκθεση συμμετέχουν και επισκέπτονται  παραγωγοί και  αγοραστές από όλο τον κόσμο και έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει 20 εκθεσιακούς τομείς όπου  εκεί προβάλλονται όλες  οι  κατηγορίες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών  καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου.

Στην έκθεση   η Ελληνική Συμμετοχή είχε το δικό της εκθεσιακό χώρο στην Αίθουσα Εθνικών περιπτέρων / Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions) , στην Αίθουσα γαλακτοκομικών προϊόντων (Dairy products), στην Αίθουσα ποτών  (αλκοολούχων και μη) και στην Αίθουσα προϊόντων ψύξης φρέσκων τροφίμων  και διατηρημένων (Frozen food).

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης  7.000  εκθέτες πήραν και φέτος  μέρος στην Έκθεση από 109 χώρες, με  το 85% να είναι διεθνείς συμμέτοχές.

Το Σύνολο των  εμπορικών επισκεπτών ήταν  155.000 από τους οποίους το 70 % ήταν διεθνείς επισκέπτες από 194 χώρες.

Ανάμεσα  στους επισκέπτες,  φέτος, –   ήταν και ο συντοπίτης  μας  Δρ. Ξενοφών Βεργίνης  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος  της Eurofood  Ποιότητας  Α.Ε . Ο κ. Βεργίνης .  Κατά την  δημιουργική επίσκεψή  του στην Έκθεση  συνάντησε και   συνομίλησε  με συνεργάτες του και καταξιωμένους διεθνούς κύρους επιχειρηματίες.  Εξάλλου  ο κ. Βεργίνης  πάντα δίνει το παρόν στην μεγάλη αυτή  Έκθεση είτε σαν  εκθέτης είτε σαν επισκέπτης αφού οι  δεσμοί  του με τη Γαλλία είναι παλιοί και άρρηκτοι.  Ο κ. Βεργίνης  εκτός από τις συναντήσεις  με τους  συνεργάτες του ,  είχε την ευκαιρία να συναντηθεί  και να συνομιλήσει  με τον Γάλλο Υπουργό  Γεωργίας  κ. Didier Guillaume .

 

Προηγούμενο άρθροΤο πιο δυνατό πάρτι της Λευκάδας επιστρέφει στο @karma cafe bar
Επόμενο άρθροΜοναδικά Events στο Karma αυτό το Σαββατοκύριακο