Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ο Νεϊμάρ και η νέα του ομάδα… πόκερ

Ο Νεϊμάρ και η νέα του ομάδα… πόκερ

0

11084882_736060829842365_26505725_n

Ο Νεϊμάρ, ένας από τους σημαντικότερους και πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο, μόλις προστέθηκε στο ρόστερ μιας ακόμα ομάδας, της PokerStars. Όχι, ο Νεϊμάρ δεν παίρνει μεταγραφή από την δύο φορές πρωταθλήτρια κόσμου Μπαρτσελόνα. Εξάλλου, η Μπάρτσα καταξοδεύτηκε για να τον αποκτήσει και δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει. Φαίνεται, όμως, ότι, πέρα από το ποδόσφαιρο, ο εικοσιτριάχρονος επιθετικός έχει ένα ακόμη μεγάλο πάθος – το πόκερ.

Το αστέρι του ποδοσφαίρου μόλις έγινε μέλος της ομάδας της PokerStars, του μεγαλύτερου siteγια το πόκερ, που μετρά περισσότερους από 50 εκατομμύρια παίχτες σε όλον τον κόσμο. Η PokerStars συνδέεται με την παγκόσμια μανία του πόκερ περισσότερο από κάθε άλλη εταιρία, αφού έχει αναδείξει πολύ σημαντικούς παίχτες, όπως τον παγκόσμιο πρωταθλητή Chris Moneymaker και τον Daniel Negreanu, που αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος παίχτης πόκερ της τελευταίας δεκαετίας.

Η ομάδα PokerStars Sport αποτελείται από αστέρια του αθλητισμού, που φέρνουν το πάθος, την ανταγωνιστική τους φύση και το ταλέντο τους στο τραπέζι του πόκερ. Παίζουν πόκερ σε διεθνή τουρνουά, φιλανθρωπικούς αγώνες, όπως και στο ίδιο το site της PokerStars. Στην ομάδα της PokerStars, ο Νεϊμάρ θα έχει συναγωνιστές παγκόσμιους πρωταθλητές, όπως ο Ραφαέλ «Ράφα» Ναδάλ,  ο τενίστας με τις πολλαπλές διακρίσεις στο Grand Slam και το Wimbledon και ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ρονάλντο, με την λαμπερή καριέρα, που μετρά δύο κύπελλα στο Μουντιάλ και αμέτρητους ακόμα τίτλους.

Ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, γνωστότερος απλά ως Νεϊμάρ, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2003, σε ηλικία μόλις έντεκα χρονών. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον θρύλο της μπάλας, Πελέ. Μάλιστα, ο ίδιος ο Πελέ εισηγήθηκε την εισαγωγή του Νεϊμάρ στην Εθνική Βραζιλίας, και δηλώνει δημοσίως πως ο εικοσιτριάχρονος επιθετικός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου!

13570521393_bf7f0670e3_b

Ο Νεϊμάρ είναι γνωστός για το πολύ δημιουργικό παιχνίδι του, τις εξαιρετικές τεχνικές ικανότητες και την τελειομανία του σε κάθε πτυχή του αγώνα, από τη ντρίμπλα μέχρι τo γκολ. Η τεχνική του θυμίζει ιδιαίτερα εκείνη του Πελέ, και τα μέσα ενημέρωσης δεν χάνουν ευκαιρία να παραλληλίζουν τις επιδόσεις των δύο Βραζιλιάνων.

Το ταλέντο του Νεϊμάρ εκτιμήθηκε και αναγνωρίστηκε από την πρώτη στιγμή, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης δοκίμασε, ματαίως, να τον αποκτήσει μόλις το 2004. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στην Σάντος και στην Εθνική Βραζιλίας, το όνειρό του να αγωνιστεί στην Ευρώπη έγινε πραγματικότητα. Το 2013, έγινε το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, αφού της κόστισε σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ. Με την ισπανική ομάδα έχει ήδη πετύχει 30 γκολ σε 56 αγώνες. Πολύ πρόσφατα, ο Νεϊμάρ χάρισε στην Μπάρτσα την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League με δύο γκολ στα δίχτυα της Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει ψηφιστεί καλύτερος παίχτης της σεζόν στο πρωτάθλημα Βραζιλίας τρεις φορές και είναι ο πέμπτος καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών για την Εθνική Βραζιλίας, μόλις τρεις θέσεις κάτω από τον νέο του συμπαίχτη στο πόκερ, τον Ρονάλντο.

Ο Νεϊμάρ περνά τον ελεύθερο χρόνο του με φίλους, χορεύοντας, παίζοντας video games και γράφοντας στα social media. Πρωταγωνίστησε πλάι στην Ζιζέλ Μπούντχεν στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue, που σηματοδότησε την έναρξη του τελευταίου Μουντιάλ και πριν από λίγους μήνες συμμετείχε στην καμπάνια της FIFA κατά του ιού Έμπολα. Ο εικοσιτριάχρονος είναι ένας από τους τέσσερις δημοφιλέστερους αθλητές στο κόσμο στα social media, με 52 ολόκληρα εκατομμύρια fans στο Facebook.

@jotace520 @nego_moura e #Rafa …. ♠️♥️♣️♦️ #POKERTARDE

A video posted by Nj 🇧🇷 (@neymarjr) on

Ο νεαρός Βραζιλιάνος με τη λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα φαίνεται πως δεν χάνει ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό του το πάθος του για το πόκερ. Πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram του φωτογραφίες και βίντεο με την τράπουλα στο χέρι, πριν καλά-καλά ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία του με την PokerStars. Οι αγάπες, όμως δεν κρύβονται: Ο Νεϊμάρ έχει ονομάσει «Πόκερ» και τον αξιολάτρευτο λευκό σκύλο του, και αναρτά συχνά φωτογραφίες του στο internet.

Με την ομάδα της PokerStars, ο Νεϊμάρ θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε παιχνίδια και τουρνουά πόκερ αλλά και online, στο δημοφιλές site της εταιρείας. Τώρα μένει απλά να μας αποδείξει εάν οι ικανότητες του στην τσόχα είναι αντάξιες του γηπεδικού του ταλέντου.

Προηγούμενο άρθροΑυτοπαραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας
Επόμενο άρθροΗ γνωστή άγνωστη γλουτένη