Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Σχόλιο με αφορμή την «απάντηση» σε άρθρο μου

Σχόλιο με αφορμή την «απάντηση» σε άρθρο μου

0

 

 

 

 

Με έκπληξη διάβασα «απάντηση» της «τοπικής επιτροπής» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αυτό που περίμενα είναι να τοποθετηθεί ή να μου απαντήσει  η «Μετωπική Δράση», ο Εργατικός Αγώνας ή η ΛΑΕ .

Στο άρθρο μου αναφέρομαι στη τακτική και τις πολιτικές απόψεις των παραπάνω «μετώπων» και οργανώσεων αλλά και τα κριτήρια με τα οποία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιεί πολιτικές συμμαχίες. (Αν ανατρέξετε στις αποφάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα δείτε ότι η απόφαση της είναι ότι δεν συνεργάζεται με τη ΛΑΕ και ειδικά με τον τρόπο που επιλέξατε).

Αντί λοιπόν να υπάρξει μια τοποθέτηση από αυτούς στους οποίους αναφέρομαι λαμβάνω απάντηση από την «τοπική επιτροπή» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της οποίας είμαι μέλος είτε αρέσει είτε όχι στη «τοπική επιτροπή».

Μάλλον αυτοί που  «συνεδρίασαν» σαν «τοπική επιτροπή» έχουν μετατραπεί σε γραφείο τύπου του Εργατικού Αγώνα και της ΛΑΕ.

Η «τοπική επιτροπή» δεν απαντά στη πολιτική μου τοποθέτηση παρά μόνο λασπολογεί . Με την λασπολογία επιβίωσαν κάποιοι της «τοπικής επιτροπής» για πολλά χρόνια στέλνοντας στο σπίτι μια σειρά αγωνιστών με την ανοχή και την ευθύνη  του κάθε «ιεροφάντη» .

Αυτό δε θα συνεχιστεί και ούτε θα ακολουθήσω σε μια αντιπαράθεση λάσπης

Οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις θα αντιπαρατεθούν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ( η οποία έχει πάρει αποφάσεις τις οποίες παραβιάζετε) και στο κίνημα. Όλα τα άλλα θα λυθούν εκεί που πρέπει.

 

Βλάχος Κώστας

Γεωπόνος

μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση – Απάντηση στη δημοσίευση του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθροΣτη Λευκάδα η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα