Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Στήριξε και εσύ την νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια της Jazz, Τέρη Βακιρτζόγλου

Στήριξε και εσύ την νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια της Jazz, Τέρη Βακιρτζόγλου

0

Terry presents QUALIAΜετά την τετράχρονη παραμονή της στη Νέα Υόρκη, τη μητρόπολη της Jazz, η Τέρη Βακιρτζόγλου επιστρέφει στην Ελλάδα με το ολόφρεσκο και πολυαναμενόμενο Qualia της και μας μιλάει για την επικοινωνία συναισθημάτων, αλλά και την κατανόηση του εαυτού και του άλλου, μέσα από τη μουσική.

Μια νέα, φρέσκια ματιά στο τζαζ τραγούδι, μια χαρισματική ερμηνεύτρια και δημιουργός, η Τέρη Βακιρτζόγλου μας διηγείται τις ιστορίες από τις μουσικές περιπλανήσεις της στην Αθήνα, την Κέρκυρα, τη Νέα Υόρκη και πάλι την Αθήνα.  Μουσικά ταξίδια και μελωδίες που παρασύρουν σε ένα παιχνίδι των αισθήσεων, όπου τα βιώματα και τα αισθήματα μετουσιώνονται σε νότες και οι νότες μετουσιώνονται σε αισθήματα και βιώματα. Με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Qualia*, η Τέρη μας κάνει να αισθανθούμε μέσα από τους ήχους και να ακούσουμε μέσα από την καρδιά μας. Μια ξεχωριστή συλλογή μελωδιών, ένα αληθινά πρωτότυπο έργο με πολλές διαστάσεις και επίπεδα, όπου κάθε κομμάτι εκφράζει μια συναισθηματική κατάσταση και αντανακλά την ευαίσθητη ματιά της νεαρής καλλιτέχνιδος στις εμπειρίες και τα ερεθίσματα της έως τώρα πορείας της.

Η καμπάνια της Τέρης στο Indiegogo (μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και ανεξάρτητους καλλιτέχνες να κάνουν τους καλλιτεχνικούς τους στόχους πραγματικότητα) είναι ο δρόμος που μπορεί να οδηγήσει το project Qualia στην υλοποίησή του μέσα από τη συλλογικότητα.

Αν και εσύ θές η Τέρη να πετύχει τον στόχο της, κάνε κλικ [εδώ] και στήριξε οικονομικά την προσπάθεια της!

*[qualia (εν. quale) = η υποκειμενική ποιότητα της συνειδητής εμπειρίας. Γενικότερα οι τρόποι με τους οποίους τα πράγματα “φαίνονται” σε εμάς ή το πώς αισθανόμαστε τη δημιουργία καταστάσεων στον εγκέφαλο και στο σώμα μας, τις οποίες ορίζουμε ως πόνο, άρωμα, θλίψη, νοστιμιά κλπ. Τα qualia μπορούν να γίνουν αντιληπτά μόνο μέσω της άμεσης εμπειρίας, είναι απόλυτα προσωπικά για κάθε άτομο και υποκειμενικά, και είναι άμεσα ή έμμεσα αντιληπτά από τη συνείδηση.]

Βρες την Τέρη:

Facebook: https://www.facebook.com/Terry-Vakirtzoglou108286402568745/
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCzylYEIX7f5WOeU49p5wK2w

Προηγούμενο άρθροΚαθημερινή σύνδεση Λευκάδας – Ιθάκης από 1η Ιουλίου 2016
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια στον Τηλυκράτη από τον ΠΑΣ Σφακιωτών