Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Μια συμβουλή στους ηλικιωμένους

Μια συμβουλή στους ηλικιωμένους

0
liapis-olaman

liapis-olaman

Γράφει ο Ανδρέας Σταύρακας – Κόκορος.

Εγώ είμαι ογδόντα ένα χρονών και αύριο μπαίνω στα ογδόντα δύο .Σκέφτηκα λοιπόν να αγοράσω ένα μεγάλο αμάξι φτηνό από κάποιον μπατιρημένο « άρχοντα ».

Ύστερα να επικοινωνήσω με τον κύριο Λιάπη να μου πει που φτιάχνουν πλαστές πινακίδες να τις βάλω στο αυτοκίνητο μου και να κυκλοφορώ άνετα .

Μπορεί να περάσουν και δύο χρόνια ώσπου να με πιάσουν οι τροχονόμοι ,οπότε θα είμαι ογδόντα τεσσάρων χρονών . Θα με δικάσουν οι δικαστές τέσσερα χρόνια με αναστολή «αν  και δεν είμαι πρώην υπουργός » αλλά όπως μου είπε ο δικηγόρος μου θα επικαλεστούμε την απόφαση εκείνη του κυρίου Λιάπη .

Εγώ θα συνεχίσω να κυκλοφορώ με πλαστές πινακίδες και αν με ξανά πιάσουν σε ένα δυο χρόνια θα με πάνε στη φυλακή .Θα τρώω και θα κοιμάμαι δωρεάν και αν έχω την τύχη και με βάλουν στην πτέρυγα με τους διαπλεκόμενους θα έχω και ένα καλό φροντιστήριο που ίσως μου χρειαστεί στην άλλη ζωή .

Συμβουλεύω λοιπόν όλους τους ηλικιωμένους να κάνουν το ίδιο ,αν και έχω την γνώμη πως σ’ εμάς τους γέρους μας έχει μείνει λίγη κόκκινη μπογιά για να αλείφομε τα μούτρα μας .

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και με υγεία ο καινούργιος χρόνος .

Υ.Γ.

Γράφει ο Νίκος Δήμου
και πριν τη Χ.Α είμαστε μια δύνατη φασιστική κοινωνία Εθνικιστική πολεμοχαρής ρητορική μίσους και φθόνου. Το δίκιο του ισχυρότερου επικροτούσε. Εκείνου με τα λεφτά με τα μέσα με την πολιτική επιρροή με τον μεγαλύτερο τσαμπουκά ο καθένας όπου τον έπαιρνε ,πατούσε τον νόμο και καταπατούσε με τον άλλον.

31-12-2013
Α  Ι  Σ  Κόκορος         

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση τριών συμβούλων της προσωρινής διοίκησης του ΤΑΟΛ
Επόμενο άρθροΗ χριστουγεννιάτικη γιορτή της Equal Society