Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Στη Θηλιά «επίδοξος» αγοραστής;

Στη Θηλιά «επίδοξος» αγοραστής;

0
thileia-meganisi

thileia-meganisi

Στο επίκεντρο το μικρό πανέμορφο νησάκι δίπλα στο Μεγανήσι.

Το μικρό πανέμορφο νησάκι δίπλα στο Μεγανήσι, τη Θηλιά, φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο μέλη της ελίτ του παγκόσμιου τζετ-σετ, μεγιστάνες του χρήματος, μάλλον καθόλου τυχαία μιας και στην περιοχή έχουν αποκτήσει τίτλους ιδιοκτησίας σε μεγάλες εκτάσεις των νησιών του ευρύτερου συμπλέγματος μεταξύ Λευκάδας και Κεφαλλονιάς μεγάλα ονόματα του διεθνούς κεφαλαίου, όπως οι Ρότσιλντ, ο Ριμπολόβλεφ, ο Εμίρης του Κατάρ κ.α. Κατά καιρούς έχει ακουστεί και γι” άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, η Μαντόνα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ακόμα και ο Κάρολος της Αγγλίας !

Πρόσφατα διαβάσαμε και για φίλο του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της Θηλιάς και για 150 στρέμματα στο Μεγανήσι.

thileia-meganisi2

Από χθές το απόγευμα το High Power III βρίσκεται αραγμένο στη Θηλιά, με τον άγνωστο σε μας ιδιοκτήτη του ήδη να έχει πραγματοποιήσει αναγνωριστική επίσκεψη-περιήγηση με βοηθητικό σκάφος και στην πανέμορφη πανίδα στο εσωτερικό του νησιού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένουμε και την πρώτη κρούση μέσω δικηγόρων σε αντιπροσώπους των ιδιοκτητών για την αγορά του. Η περίπτωση της Θηλιάς, παρά την πρώτη εντύπωση αποτελεί πιο δύσκολη περίπτωση αγοραπωλησίας, ακόμη κι από εκείνη του Σκορπιού, αφού εμπλέκονται πέραν του μεγάλου αριθμού των ιδιοκτητών και αρκετές υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου μέχρι την οριστικοποίηση των συμβολαίων.

Όλα αυτά όμως είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν. Άλλωστε διαπιστώνεται και από τη φωτογραφία, λεφτά υπάρχουν !

Πηγή: Meganisinews.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην Ήπειρο οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
Επόμενο άρθροΟι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου στη Λευκάδα