Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Τροχοβίλες: Η καλύτερη λύση για εξοχική κατοικία!

Τροχοβίλες: Η καλύτερη λύση για εξοχική κατοικία!

0

914-2ch-exterieur

Οι Τροχοβίλες είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι αποτελούν την πιο άμεση και αποτελεσματική λύση για την απόκτηση μιας εξοχικής ή και μόνιμης κατοικίας.

Πόσο εύκολη είναι η διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης μιας Τροχοβίλας στο οικόπεδο μου?  Η διαδικασία είναι απλή και καθόλου χρονοβόρα αρκεί να υπάρχει κάποιος διαθέσιμος ιδιωτικός ή κάποιος ενοικιαζόμενος  χώρος σε Camping.

Αναζητώντας τις διαθέσιμες  επιλογές σε τέτοιου τύπου κατασκευές, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης στην ελληνική αγορά εισαγόμενων  Τροχοβιλών διαφορετικών διαστάσεων(μήκος χ πλάτος), αριθμού υπνοδωματίων(από ένα έως 3), εσωτερικού εξοπλισμού, υλικών παραγωγής αλλά και χώρας προέλευσης.

Οι Τροχοβίλες παράγονται σε ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ιταλία) και όχι μόνο… Η κατασκευή τους πραγματοποιείται εξολοκλήρου με βάση τις εκάστοτε εργοστασιακές προδιαγραφές – ποιοτικά πρότυπα και η εισαγωγή και διάθεση τους στην ελληνική αγορά γίνεται από εταιρίες που διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία, γνώση και επαγγελματισμό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επισκεφτεί κανείς  τις αντίστοιχες επιχειρήσεις για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ποιότητας κατασκευής, των υλικών, της μόνωσης, της αισθητικής, της διαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων αλλά και των παροχών ανά μοντέλο που προσφέρει κάθε εταιρία.

Οι τιμές των Τροχοβιλών είναι ανάλογες καταρχάς της κατηγορίας κατασκευής, καινούρια ή μεταχειρισμένη,  των τετραγωνικών μέτρων(μήκος χ πλάτος), του αριθμού των υπνοδωματίων, του εξοπλισμού, της ποιότητας των υλικών παραγωγής συνεπώς και της χώρας προέλευσης.

Με την επίσκεψη σας στους εκθεσιακούς χώρους, που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει  η δυνατότητα επιλογής και διάθεσης στην αγορά τόσο καινούριων όσο και πιο οικονομικών μεταχειρισμένων μοντέλων.  Ο σχεδιασμός, εξωτερικός και εσωτερικός, καθώς και  η απόλυτα λειτουργική διαρρύθμιση των Τροχοβιλών δεν είναι τυχαίος.

Το αντίθετο ακριβώς… είναι αποτέλεσμα πολυετούς μελέτης, ασύγκριτης εμπειρίας και γνώσης εξειδικευμένων  ομάδων παραγωγής που έχουν ως στόχο την συνεχόμενη βελτίωση και την ικανοποίηση στο 100% των αναγκών των πελατών.   Όλες οι κατασκευές είναι προς πώληση με εσωτερικό εξοπλισμό δηλαδή ολοκληρωμένη επίπλωση (καναπές /κρεβάτι, μεγάλη κινητή τραπεζαρία με καρέκλες, ντουλάπες και ράφια στα υπνοδωμάτια, ντουλάπια κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, κρεβάτια με στρώματα, διπλές κουρτίνες στα παράθυρα και στην πόρτα εισόδου για συσκότιση, σήτες στα παράθυρα), είδη υγιεινής και υδραυλικές εγκαταστάσεις, οικιακές συσκευές(κουζίνα, φούρνος, απορροφητήρας, ψυγείο, θέρμανση, θερμοσίφωνο, air condition), ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Από την στιγμή που θα καταλήξετε στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει ακολουθεί το επόμενο στάδιο.. αυτό της άμεσης εγκατάστασης της Τροχοβίλας στον χώρο σας. Είτε μιλάμε για κάποιο παραθαλάσσιο οικόπεδο είτε για κάποιο χώρο κοντά σε βουνό, εφόσον υπάρχει οδικό δίκτυο, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα η  μεταφορά και η τοποθέτηση της Τροχοβίλας σας στο αντίστοιχο σημείο.  Εσείς είσαστε έτοιμοι να αποκτήσετε την κατοικία των ονείρων σας γρήγορα και οικονομικά?

Για αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία «Τροχοβίλες Γαλλίας O’HARA –  ΧΑΤΣΟΓΛΟΥ», www.trohovilla.gr, Τ: 210 55 74 444, 6947 40 13 15.

Προηγούμενο άρθροΑλληλοδιδακτικό Εργαστήρι Χειροτεχνίας «Έχω μια ιδέα!»
Επόμενο άρθροΧωρίς αμφιβολία ο κλειδαράς είναι καλλιτέχνης!