Αρχική Top Stories Διπλή διάκριση για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Διπλή διάκριση για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

0

ieee

Δεν έχει περάσει καιρός που αναφερθήκαμε στις επιτυχίες των φοιτητών του παραρτήματος Λευκάδας, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Αυτή τη φορά τον λόγο παίρνει το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, κερδίζοντας δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις για τη δουλειά που πραγματοποιούν.

Βράβευση ως Υποδειγματικό Φοιτητικό Παράρτημα

Το IEEE TEI of Ionian Islands Student Branch, βραβεύτηκε ως Exemplary Student Branch – Υποδειγματικό Φοιτητικό Παράρτημα για το ακαδημαϊκό έτος 2014, στην IEEE γεωγραφική Περιφέρεια 8 (IEEE Region8), η οποία περιλαμβάνει την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε όλα τα Φοιτητικά Παραρτήματα που πληρούν μια σειρά αυστηρών κριτηρίων, με κύριο σκοπό τη δημόσια αναγνώριση των υποδειγματικών τους δραστηριοτήτων, ανά ακαδημαϊκό έτος.

Το IEEE Φοιτητικό Παράρτημα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, έχει τρία χρόνια ζωής και το συγκεκριμένο βραβείο του απονέμεται για πρώτη φορά. Ήδη έχουμε γίνει θεατές της μοναδικής δουλειάς που πραγματοποιείται από τα μέλη του Παραρτήματος, και η συγκεκριμένη βράβευση είναι ίσως η σημαντικότερη επιβεβαίωση ότι ακολουθούν το σωστό δρόμο για την προσωπική τους εξέλιξη, βάζοντας τα θέλω τους μπροστά από οτιδήποτε άλλο.

Τα παιδιά του Θάνου Κακαρούντα – Σύμβουλου καθηγητή τους, και του Σταμάτη Δραγουμάνου – Τεχνικού Επιβλέποντα τους, μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν στις 23/07/2015, και βρίσκονται αναρτημένα στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.ieeer8.org/student-activities/exemplary-student-branch-awards-2016-d/. Αυτό που παρατηρούμε βλέποντας τα αποτελέσματα είναι πως το Φοιτητικό Παράρτημα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, βρίσκεται στην ίδια λίστα με Φοιτητικά Παραρτήματα Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων, διεθνούς αναγνώρισης. Ξεχωρίζει το γεγονός ότι, στην ίδια λίστα βρίσκονται ακόμα δύο Ελληνικά Φοιτητικά Παραρτήματα, αυτό του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Βρείτε την ομάδα τους στο Facebook:

https://www.facebook.com/groups/310936559003821/

pre-uni

IEEE Academic Hellenic pre-University videos

Ένας χρόνος πέρασε από την έναρξη του IEEE Academic Hellenic, η αρχή του οποίου είχε γίνει με τη δημιουργία των πρώτων Ελληνικών βίντεο-διαλέξεων, χάρη στην όρεξη και την πίστη που έδειξε το Φοιτητικό Παράρτημα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Φέτος, η ομάδα του IEEE Academic και οι πρεσβευτές του προγράμματος στην Ελλάδα, Δώρα Φούρου και Σταμάτης Δραγουμάνος, γιόρτασαν τον ένα χρόνο, με τη δημοσίευση των πρώτων βίντεο για μαθητές που δημιουργήθηκαν ποτέ για το πρόγραμμα. Ύστερα από πολύμηνη συνεργασία με τον κ. Σοφιανό Κωνσταντίνο, καθηγητή πληροφορικής του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, αλλά και με μέλη του Φοιτητικού Παραρτήματος, τα πρώτα βίντεο βρίσκονται ήδη αναρτημένα και διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Βρείτε όλο το διαθέσιμο Ελληνικό υλικό στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://academic.ieee.org/hl/contents

Στα τρία χρόνια ζωής του, το IEEE Academic, αριθμεί ήδη περισσότερα από 400 εκπαιδευτικά βίντεο, σε έξι διαφορετικές γλώσσες.

Βρείτε τη σελίδα τους στο Facebook:

https://www.facebook.com/IEEEAcademicHellenic

Προηγούμενο άρθροΑναπαράσταση χωριάτικου γάμου στην Καρυά: 3η ημέρα
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις για ναρκωτικά στη Λευκάδα