Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νυδριού

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νυδριού

Με την ευκαιρία της εκλογής του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νυδριού, η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Λάζαρη  Κων/να αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει

δημόσια το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για  την ενεργή και συνεχή παρουσία και συμπαράστασή τους .

Η βοήθεια  τους αρκετές φορές υπήρξε καταλυτική  και αποτέλεσε και συνεχίζει να είναι  στήριγμα στο έργο μας και να δίνει λύσεις  σε προβλήματα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής  χρονιάς , με τη βοήθειά τους έγιναν παρεμβάσεις αποκατάστασης προβλημάτων  στους χώρους υγιεινής του σχολείου, αντικαταστάθηκαν καθρέφτες και πηγές φωτισμού , έγινε ελαιοχρωματισμός  μέρους της εισόδου επεκτάθηκε το πατάρι στην αίθουσα εκδηλώσεων, αγοράστηκε εξοπλισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής για τη συμμετοχή μας στο  8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας όπου οι ομάδα των μαθητών μας κατέλαβε τη τρίτη θέση  και αγοράστηκαν επιτοίχιες οθόνες προβολής (τηλεοράσεις) για τρεις αίθουσες διδασκαλίας και το  εργαστήριο Πληροφορικής και απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους μαθητές κατά τη γιορτή αποφοίτησης .

Επίσης υπήρξαν αρκετές  φορές παρόντες με την εθελοντική τους εργασία να καλύπτουν ανάγκες καθαριότητας του προαυλίου χώρου.

Γνωρίζουμε ότι  η αγωνία και ο πόθος τους είναι κοινός με όσα κι εμείς σαν εκπαιδευτικοί αναζητούμε και επιδιώκουμε,  για ένα σχολείο όπως ταιριάζει στα παιδιά και μαθητές μας.

Για το λόγο αυτό δε σταματάμε να σχεδιάζουμε , να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε  από κοινού.

Με άπειρες ευχαριστίες

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΛΑΖΑΡΗ ΚΩΝ/ΝΑ