Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία ΚΔΑΠ Μαθητούπολη στην Λευκάδα

ΚΔΑΠ Μαθητούπολη στην Λευκάδα

0

A5-01Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα μέσω καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων να αναπτυχθούν ψυχοκοινωνικά.

Μετέχουν σε μια σειρά από ατομικές και συλλογικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη φαντασία και τους επιτρέπουν πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, τη μουσική και το τραγούδι, τον αυτοσχεδιασμό, την παντομίμα και την ενασχόληση με τις εικαστικές τέχνες. Ακόμη το παιδί γνωρίζεται με τον ευεργετικό κόσμο της άσκησης, διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια του (αθλητικά παιχνίδια, χορός, αθλοπαιδιές).

Στο Κ.Δ.Α.Π ΜΑΘΗΤΟΥΠΟΛΗ γινόμαστε και μικροί επιστήμονες, εισαγόμαστε στις θετικές επιστήμες (μαθηματικά, φυσική, χημεία) μέσω πειραμάτων και παιχνιδιών. Θέλουμε με αυτό το τρόπο τα παιδιά να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους και με βιωματικούς τρόπους να αγαπήσουν τις επιστήμες.

Επιπλέον θεωρήσαμε ότι και η ανάγκη εκπαίδευσης είναι εξίσου σημαντική τόσο για το παιδί, όσο και για την εργαζόμενη γυναίκα. Γι’ αυτό εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας εργαστήρι μελέτης, βοηθώντας τα στα βασικά μαθήματα της επόμενης ημέρας, προσφέροντας πολλαπλές πηγές γνώσεων και αφορμές για μάθηση.

Το νέο Κ.Δ.Α.Π ΜΑΘΗΤΟΥΠΟΛΗ βρίσκεται σε έναν ευχάριστο και ασφαλή χώρο, διαμορφωμένο για τις ανάγκες των παιδιών, στα Περιβόλια Λευκάδας, στην οδό Καραβέλα (200μ. από το εμπορικό κέντρο City). Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, και λειτουργεί εκτός σχολικού ωραρίου 13:00- 21:00. Μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν παιδιά μέσω ΕΣΠΑ όλο το χρόνο. Οι δικαιούχοι voucher έχουν τη δυνατότητα ανά μήνα να απευθυνθούν στη Δομή που επιθυμούν, καθώς δεν είναι δεσμευτική η εγγραφή τους. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Εγγραφές καθημερινά από 10:00- 16:00
Πληροφορίες: 26450-26869, 6987210361
Σελίδα στο Facebook

Προηγούμενο άρθροWordCamp Athens 2016 – Ένα Διεθνές Τεχνολογικό Συνέδριο Για Πρώτη Φορά Στην Ελλάδα
Επόμενο άρθρο4ο Super Cup ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Τηλυκράτης VS Εθνικός Φιλιππιάδας