Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία Μεταπτυχιακό στο HRM από το ALBA Graduate Business School

Μεταπτυχιακό στο HRM από το ALBA Graduate Business School

0
equal-society

equal-society

Πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία!» – Ενημέρωση από την Equal Society.

Αθήνα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

 

Πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία!»

«Σπουδάζω με Υποτροφία!»

Μεταπτυχιακό στο HRM από το

ALBA Graduate Business School

 

Ένα από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στον κλάδου του HRΜ παραμένει ανοιχτό για αιτήσεις μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία!».

Το MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School εστιάζει στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και αποτελεί μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διακρίνεται για τα εφόδια που δίνει στα στελέχη και την αξία που προσθέτει στις επιχειρήσεις

Συνδυάζει διεθνή και ελληνική γνώση, καθώς και εμπειρία και αντλεί πολύτιμη πληροφορία από την ερευνητική δραστηριότητα του ALBA στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (π.χ. έρευνα Best Workplaces, έρευνα Recruitment Confidence Index). Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2014 και διαρκεί 14 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα (10:00-17:00), επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να εργάζονται ταυτόχρονα.

Διάρκεια σπουδών: Τα μαθήματα ξεκινούν μετά τις 15 Ιανουαρίου και έχουν διάρκεια 14 μήνες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τόσο την αίτηση των κοινωνικών κριτηρίων όσο και την ακαδημαϊκή πλατφόρμα (on line) του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Νέοι και νέες από ευάλωτες οικονομικά ομάδες με κλίση προς το HRΜ έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν στο ALBA Graduate Business School και το MSc in Strategic HRM.

Πληροφορίες για τις προσφερόμενες υποτροφίες και τη διαδικασία των αιτήσεων στο http://spoudazo.equalsociety.gr/

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Θ. Σολδάτο για το ΤΑΙΠΕΔ
Επόμενο άρθροΜπακλαβάς με χειροποίητο φύλλο